Marmara Üniversitesi EUSA'ya 11 madalyayla damga vurdu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.07.2023 - 14:07, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:07
 

Marmara Üniversitesi EUSA'ya 11 madalyayla damga vurdu

Marmara Üniversitesi EUSA'ya 11 madalyayla damga vurdu
İSTANBUL,(DHA) - Hırvatistan'ın Zagreb kentinde 20-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen Üniversitelerarası Mücadele Sporları Avrupa Şampiyonası (EUSA) sona ererken Marmara Üniversitesi, organizasyonu 11 madalyayla tamamladı. Şampiyonaya 31 ülkeden 395 üniversite katılırken bin 534 sporcu madalya mücadelesi verdi. Marmara Üniversitesi, karate ve tekvando branşlarında 4 altın, 1 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplamda 11 madalya alarak organizasyona katılan tüm takımlar arasında üçüncü, Türkiye'den katılan takımlar arasında ise birinci oldu. Marmara Üniversitesi Tekvando Takımı, tarihi bir başarıya imza atarak elde ettiği 4 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya ile Avrupa şampiyon olurken Türkiye'deki üniversiteler arasında birinci sıraya yükseldi. Öte yandan Türkiye'nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, organizasyonda başarı elde eden sporcuları ve teknik kadroyu tebrik etti. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Mücadelerden görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Marmara Üniversitesi EUSA'ya 11 madalyayla damga vurdu

İSTANBUL,(DHA) - Hırvatistan'ın Zagreb kentinde 20-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen Üniversitelerarası Mücadele Sporları Avrupa Şampiyonası (EUSA) sona ererken Marmara Üniversitesi, organizasyonu 11 madalyayla tamamladı.
Şampiyonaya 31 ülkeden 395 üniversite katılırken bin 534 sporcu madalya mücadelesi verdi. Marmara Üniversitesi, karate ve tekvando branşlarında 4 altın, 1 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplamda 11 madalya alarak organizasyona katılan tüm takımlar arasında üçüncü, Türkiye'den katılan takımlar arasında ise birinci oldu.
Marmara Üniversitesi Tekvando Takımı, tarihi bir başarıya imza atarak elde ettiği 4 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya ile Avrupa şampiyon olurken Türkiye'deki üniversiteler arasında birinci sıraya yükseldi.
Öte yandan Türkiye'nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, organizasyonda başarı elde eden sporcuları ve teknik kadroyu tebrik etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Mücadelerden görüntüler
(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.