Taylan Antalyalı, hocasıyla 13 yıl sonra Samsunspor’da buluştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.07.2023 - 14:42, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:42
 

Taylan Antalyalı, hocasıyla 13 yıl sonra Samsunspor’da buluştu

Taylan Antalyalı, hocasıyla 13 yıl sonra Samsunspor’da buluştu
İbrahim CANBULAT / SAMSUN, (DHA)-Samsunspor’un yeni transferi Taylan Antalyalı, henüz 15 yaşındayken Bucaspor alt yapısında hocalığını yapan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 13 yıl sonra yeniden buluştu. BUCASPOR'DA BİRLİKTE ÇALIŞTILAR Galatasaray’dan bir yıllığına kiralanan Taylan Antalyalı, Bucaspor alt yapısında hocalığını yapan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Samsunspor’da  bir araya geldi. İkili bu sezon Samsunspor’un başarısı için çalışacak. ÖNCE TÜRKİYE ŞAMPİYONU Hüseyin Eroğlu, antrenörlük kariyerinin ilk yıllarında, 2009-2010 sezonunda, Bucaspor U15 Takımı’nı çalıştırıyordu. Takımın gelecek vaad eden futbolcularından biri de Taylan Antalyalı idi. Eroğlu ve Taylan, o sezon önce İzmir şampiyonu, hemen ardından İstanbul’daki finallerde de Türkiye Şampiyonu oldu. DAHA SONRA AVRUPA ŞAMPİYONU Bucaspor’un başarısı o sezon ülke sınırlarını aştı. Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Bucaspor, ülkemizi temsilen Danimarka’da katıldığı Nike Premier Cup U15 Avrupa Şampiyonası’nda rakiplerini geride bırakarak birinci sırayı aldı. Taylan da bu başarıda futbolcu olarak büyük pay sahibi oldu. 13 YIL SONRA BULUŞTULAR İkili İzmir’deki birlikteliklerini Samsun’a taşıdı. 13 yıl önce alt yapıda Bucaspor için çaba harcayan Hüseyin Eroğlu ve Taylan Antalyalı, artık Samsunspor için Süper Lig’de mücadele edecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
Taylan Antalyalı, hocasıyla 13 yıl sonra Samsunspor’da buluştu

İbrahim CANBULAT / SAMSUN, (DHA)-Samsunspor’un yeni transferi Taylan Antalyalı, henüz 15 yaşındayken Bucaspor alt yapısında hocalığını yapan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 13 yıl sonra yeniden buluştu.
BUCASPOR'DA BİRLİKTE ÇALIŞTILAR
Galatasaray’dan bir yıllığına kiralanan Taylan Antalyalı, Bucaspor alt yapısında hocalığını yapan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Samsunspor’da  bir araya geldi. İkili bu sezon Samsunspor’un başarısı için çalışacak.
ÖNCE TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Hüseyin Eroğlu, antrenörlük kariyerinin ilk yıllarında, 2009-2010 sezonunda, Bucaspor U15 Takımı’nı çalıştırıyordu. Takımın gelecek vaad eden futbolcularından biri de Taylan Antalyalı idi. Eroğlu ve Taylan, o sezon önce İzmir şampiyonu, hemen ardından İstanbul’daki finallerde de Türkiye Şampiyonu oldu.
DAHA SONRA AVRUPA ŞAMPİYONU
Bucaspor’un başarısı o sezon ülke sınırlarını aştı. Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Bucaspor, ülkemizi temsilen Danimarka’da katıldığı Nike Premier Cup U15 Avrupa Şampiyonası’nda rakiplerini geride bırakarak birinci sırayı aldı. Taylan da bu başarıda futbolcu olarak büyük pay sahibi oldu.
13 YIL SONRA BULUŞTULAR
İkili İzmir’deki birlikteliklerini Samsun’a taşıdı. 13 yıl önce alt yapıda Bucaspor için çaba harcayan Hüseyin Eroğlu ve Taylan Antalyalı, artık Samsunspor için Süper Lig’de mücadele edecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.