Otomobil, sulama kanalına düştü; aileden 5 kişi kurtuldu, küçük çocuk kayboldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.07.2023 - 14:43, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:43
 

Otomobil, sulama kanalına düştü; aileden 5 kişi kurtuldu, küçük çocuk kayboldu

Otomobil, sulama kanalına düştü; aileden 5 kişi kurtuldu, küçük çocuk kayboldu
Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da sulama kanalına düşen otomobildeki 6 kişilik aileden 5'i kurtuldu, 3 yaşındaki İshak Ataş ise suda kayboldu. Küçük çocuğu bulmak için çalışma başlatılırken, sürücü, eşi ve 3 çocuğunun hastanedeki tedavisi sürüyor. Çiftçilik yapan İbrahim Ataş (45), sabah saatlerinde yüksek ateş ve ishal şikayeti olan çocuklarını Çamlıdere Mahallesi'ndeki sağlık ocağına götürmek için yola çıktı. İbrahim Ataş'ın kullandığı, eşi Zeliha ile çocukları Zeynep, Cebrail, Abdulsamet ve İshak'ın içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına uçtu. Sürücü, eşi ve 3 çocuğu çevredekilerce kurtarılırken, ailenin en küçük üyesi İshak Ataş (3) akıntıya kapılıp suda kayboldu. İhbarla gelen ekipler, küçük çocuğu bulmak için arama çalışması başlattı. Dalgıç polisler, sulama kanalında İshak'ı ararken, aile yakınları kanal çevresinde umutlu bir haber bekliyor. Öte yandan hastaneye kaldırılan diğer aile üyelerinin tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. (DHA) FOTOĞRAĞLI
Otomobil, sulama kanalına düştü; aileden 5 kişi kurtuldu, küçük çocuk kayboldu

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da sulama kanalına düşen otomobildeki 6 kişilik aileden 5'i kurtuldu, 3 yaşındaki İshak Ataş ise suda kayboldu. Küçük çocuğu bulmak için çalışma başlatılırken, sürücü, eşi ve 3 çocuğunun hastanedeki tedavisi sürüyor.
Çiftçilik yapan İbrahim Ataş (45), sabah saatlerinde yüksek ateş ve ishal şikayeti olan çocuklarını Çamlıdere Mahallesi'ndeki sağlık ocağına götürmek için yola çıktı. İbrahim Ataş'ın kullandığı, eşi Zeliha ile çocukları Zeynep, Cebrail, Abdulsamet ve İshak'ın içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına uçtu. Sürücü, eşi ve 3 çocuğu çevredekilerce kurtarılırken, ailenin en küçük üyesi İshak Ataş (3) akıntıya kapılıp suda kayboldu. İhbarla gelen ekipler, küçük çocuğu bulmak için arama çalışması başlattı. Dalgıç polisler, sulama kanalında İshak'ı ararken, aile yakınları kanal çevresinde umutlu bir haber bekliyor. Öte yandan hastaneye kaldırılan diğer aile üyelerinin tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAĞLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.