Tatil için Trabzon'a gelen Lübnanlı Rahef, 10 gündür kayıp

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.07.2023 - 14:13, Güncelleme: 27.07.2023 - 14:13
 

Tatil için Trabzon'a gelen Lübnanlı Rahef, 10 gündür kayıp

Tatil için Trabzon'a gelen Lübnanlı Rahef, 10 gündür kayıp
Selçuk BAŞAR/TRABZON, (DHA)- TRABZON’a ailesiyle birlikte tatile gelen Lübnan uyruklu Rahef Affavire (17) 10 gün önce konakladıkları evden çıktıktan sonra dönmedi. Ailesinin başvurusu üzerine polis, genç kızın bulunması için çalışma başlattı. Tatil için ailesi ile Trabzon’a gelen Lübnan uyruklu Rahef Affavire, 17 Temmuz'da Çukurçayır Mahallesi'nde konakladıkları evden ‘gezmeye gidiyorum’ diyerek çıktı. Aile, geri dönmeyen kızları için polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri kayıp turistin bulunması için çalışma başlattı. (DHA) TRABZON
Tatil için Trabzon'a gelen Lübnanlı Rahef, 10 gündür kayıp

Selçuk BAŞAR/TRABZON, (DHA)- TRABZON’a ailesiyle birlikte tatile gelen Lübnan uyruklu Rahef Affavire (17) 10 gün önce konakladıkları evden çıktıktan sonra dönmedi. Ailesinin başvurusu üzerine polis, genç kızın bulunması için çalışma başlattı.
Tatil için ailesi ile Trabzon’a gelen Lübnan uyruklu Rahef Affavire, 17 Temmuz'da Çukurçayır Mahallesi'nde konakladıkları evden ‘gezmeye gidiyorum’ diyerek çıktı. Aile, geri dönmeyen kızları için polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri kayıp turistin bulunması için çalışma başlattı. (DHA)

TRABZON

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.