MAKÜ, U15 Kız Milli Hentbol Takımına Ev Sahipliği Yapıyor

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.07.2023 - 08:48, Güncelleme: 28.07.2023 - 08:48
 

MAKÜ, U15 Kız Milli Hentbol Takımına Ev Sahipliği Yapıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi birçok sporcuya ve takıma ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı birçok ünlü takımı ağırlayan merkez bu kez de U15 Kız Milli Hentbol Takımına ev sahipliği yapıyor.
Yaz dönemindeki kamplarını MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezinde yapmakta olan U15 Kız Milli Hentbol Takımını antrenmanları sırasında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da ziyaret etti. Ziyarette tüm sporculara başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar; “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bugüne kadar yapmış olduğu spor yatırımları ile üzerine düşen misyon gereği sporcu eğitimi ve kamp merkezinde ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sporcuya, takıma ve spor katılımcısına hizmet etmiş ve hizmet etmeye devam edecektir. Spor Bilimleri Fakültesi ile entegre olan Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (SPOR ARGEM) Türk sporuna nitelikli teknik elemanlar, sporcular ve spor profesyonelleri kazandırarak ülke sporunun gelişimine ve bölgedeki spor turizmine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Daha önce Ragbi Milli Takımı ve çeşitli yaş kategorilerinde Judo Milli Takımlarına pek çok kez ev sahipliği yapan üniversitemiz bu yaz döneminde de U15 Kız Milli Hentbol Takımının kampına ev sahipliği yapmaktadır. Sporcularımız burada kaldığı sürece bizim misafirimizdir. En iyi şekilde ağırlanacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Devletimizin yaptığı bu yatırımlar sonuna kadar Türk sporunun hizmetindedir. Kampta bulunan tüm sporcularımızın, ay yıldızlı formayı en iyi şekilde taşıyacaklarına, bizleri her zaman gururlandıracaklarına inancım tamdır. Teknik ekibe, hocalarımıza, takımın diğer çalışanlarına ve sporcularımıza başarılı bir kamp dönemi geçirmelerini diliyorum.” dedi. Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, U15 Kız Milli Hentbol Takımı Başantrenörü Kemal Durak’a hediye takdim etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi birçok sporcuya ve takıma ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı birçok ünlü takımı ağırlayan merkez bu kez de U15 Kız Milli Hentbol Takımına ev sahipliği yapıyor.

Yaz dönemindeki kamplarını MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezinde yapmakta olan U15 Kız Milli Hentbol Takımını antrenmanları sırasında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da ziyaret etti.

Ziyarette tüm sporculara başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar; “ Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bugüne kadar yapmış olduğu spor yatırımları ile üzerine düşen misyon gereği sporcu eğitimi ve kamp merkezinde ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sporcuya, takıma ve spor katılımcısına hizmet etmiş ve hizmet etmeye devam edecektir.

Spor Bilimleri Fakültesi ile entegre olan Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (SPOR ARGEM) Türk sporuna nitelikli teknik elemanlar, sporcular ve spor profesyonelleri kazandırarak ülke sporunun gelişimine ve bölgedeki spor turizmine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Daha önce Ragbi Milli Takımı ve çeşitli yaş kategorilerinde Judo Milli Takımlarına pek çok kez ev sahipliği yapan üniversitemiz bu yaz döneminde de U15 Kız Milli Hentbol Takımının kampına ev sahipliği yapmaktadır. Sporcularımız burada kaldığı sürece bizim misafirimizdir. En iyi şekilde ağırlanacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Devletimizin yaptığı bu yatırımlar sonuna kadar Türk sporunun hizmetindedir.

Kampta bulunan tüm sporcularımızın, ay yıldızlı formayı en iyi şekilde taşıyacaklarına, bizleri her zaman gururlandıracaklarına inancım tamdır. Teknik ekibe, hocalarımıza, takımın diğer çalışanlarına ve sporcularımıza başarılı bir kamp dönemi geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, U15 Kız Milli Hentbol Takımı Başantrenörü Kemal Durak’a hediye takdim etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.