Mardin’de silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.08.2023 - 17:28, Güncelleme: 01.08.2023 - 17:28
 

Mardin’de silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Mardin’de silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Salih KESKİN-Ahmet AKKUŞ/KIZILTEPE (Mardin), (DHA)- MARDİN’in Kızıltepe ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Yılmaz Çokan (22) öldü, M.T. (28) ise yaralandı. Olay, dün gece saatlerinde Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. Kırsal Akdoğan Mahallesi yolu üzerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Yılmaz Çokan ve M.T. vücutlarına isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde baş ve göğüs kısmından vurulan Çokan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı M.T. ise ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yılmaz Çokan’ın cenazesi de otopsi için morga götürüldü. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Mardin’de silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Salih KESKİN-Ahmet AKKUŞ/KIZILTEPE (Mardin), (DHA)- MARDİN’in Kızıltepe ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Yılmaz Çokan (22) öldü, M.T. (28) ise yaralandı.
Olay, dün gece saatlerinde Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. Kırsal Akdoğan Mahallesi yolu üzerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Yılmaz Çokan ve M.T. vücutlarına isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde baş ve göğüs kısmından vurulan Çokan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı M.T. ise ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yılmaz Çokan’ın cenazesi de otopsi için morga götürüldü. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.