Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit (3)

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.08.2023 - 17:53, Güncelleme: 01.08.2023 - 17:53
 

Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit (3)

Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit (3)
ŞEHİT POLİS İÇİN TÖREN Şanlıurfa'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Kütük için Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, şehidin eşi Türkay, annesi Saliha ve babası Kasım Kütük ile polisler ve vatandaşlar katıldı. Törende saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı ve şehidin özgeçmişi okundu. Tören sırasında şehit polis memurunun eşi Türkay Kütük ve annesi Saliha Kütük ile diğer yakınları tabuta kapanarak gözyaşı döktü. Ramazan Kütük’ün cenazesi, İl Müftüsü Ramazan Tolan’ın yaptığı duanın ardından memleketi Hatay'a uğurlandı. FOTOĞRAFLI
Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit (3)

ŞEHİT POLİS İÇİN TÖREN
Şanlıurfa'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Kütük için Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, şehidin eşi Türkay, annesi Saliha ve babası Kasım Kütük ile polisler ve vatandaşlar katıldı. Törende saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı ve şehidin özgeçmişi okundu. Tören sırasında şehit polis memurunun eşi Türkay Kütük ve annesi Saliha Kütük ile diğer yakınları tabuta kapanarak gözyaşı döktü. Ramazan Kütük’ün cenazesi, İl Müftüsü Ramazan Tolan’ın yaptığı duanın ardından memleketi Hatay'a uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.