Fabrikadaki yangın, yanındaki 3 fabrikaya daha sıçradı (4)

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.08.2023 - 21:22, Güncelleme: 01.08.2023 - 21:22
 

Fabrikadaki yangın, yanındaki 3 fabrikaya daha sıçradı (4)

Fabrikadaki yangın, yanındaki 3 fabrikaya daha sıçradı (4)
2 UÇAK VE 3 HELİKOPTER YANGINA MÜDAHALE EDİYOR Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nin yanında bulunan, orman ürünleri üretimi yapan fabrikada çıkan ve 3 fabrikaya daha sıçrayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangına havadan 3 helikopter ve 2 uçak ile karadan ise 50’nin üzerinde itfaiye aracı ve 100’e yakın personelle müdahale devam ediyor. (DHA) Yavuz YILMAZ- Semih ŞAHİN- Mehmet İNAN/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- FOTOĞRAFLI
Fabrikadaki yangın, yanındaki 3 fabrikaya daha sıçradı (4)

2 UÇAK VE 3 HELİKOPTER YANGINA MÜDAHALE EDİYOR
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nin yanında bulunan, orman ürünleri üretimi yapan fabrikada çıkan ve 3 fabrikaya daha sıçrayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangına havadan 3 helikopter ve 2 uçak ile karadan ise 50’nin üzerinde itfaiye aracı ve 100’e yakın personelle müdahale devam ediyor. (DHA)

Yavuz YILMAZ- Semih ŞAHİN- Mehmet İNAN/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.