Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.08.2023 - 08:16, Güncelleme: 02.08.2023 - 09:14
 

Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi
  Enver ALAS / İSTANBUL, (DHA) - Galatasaray'ın görüşmelere başladığı 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi.  Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kerem Demirbay'ı İstanbul'a getirdi. Düsseldorf'dan tarifeli uçak ile İstanbul Havalimanı'na gelen ve ardından açıklamalarda bulunan Kerem Demirbay, "Burada olduğum için çok mutluyum. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim şey nasip oldu. Ben Almanya'da çok uzun süre futbol oynadım ama böyle bir atmosfer yoktu. Taraftarlarımıza selamlarımı iletiyorum" dedi. Daha sonra alandan ayrılan 30 yaşındaki futbolcu, konaklayacağı otele doğru hareket etti. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:  - Kerem Demirbay'ın havalimanındaki görüntüleri (FOTOĞRAFLI)  
Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi

 

Enver ALAS / İSTANBUL, (DHA) - Galatasaray'ın görüşmelere başladığı 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi. 
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kerem Demirbay'ı İstanbul'a getirdi. Düsseldorf'dan tarifeli uçak ile İstanbul Havalimanı'na gelen ve ardından açıklamalarda bulunan Kerem Demirbay, "Burada olduğum için çok mutluyum. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim şey nasip oldu. Ben Almanya'da çok uzun süre futbol oynadım ama böyle bir atmosfer yoktu. Taraftarlarımıza selamlarımı iletiyorum" dedi. Daha sonra alandan ayrılan 30 yaşındaki futbolcu, konaklayacağı otele doğru hareket etti.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
- Kerem Demirbay'ın havalimanındaki görüntüleri
(FOTOĞRAFLI)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.