Ahşap heykeller İzmir'de sergilenecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.08.2023 - 10:56, Güncelleme: 02.08.2023 - 10:56
 

Ahşap heykeller İzmir'de sergilenecek

Ahşap heykeller İzmir'de sergilenecek
Tunahan KIR/ANYALYA, (DHA) - ANTALYA'da, harabe gecekonduyu atölyeye çeviren ileri geri dönüşüm sanatçısı Adnan Ceylan'ın fil, zürafa ve at figürlü 3 heykeli, İzmir'de bir alışveriş merkezinde  sergilenecek. Kendisini 'ileri geri dönüşüm sanatçısı' olarak tanımlayan Adnan Ceylan, doğadan kopup, nehir yolları ile sürüklenerek, bir araya toplanan odun ve ağaç parçalarından heykeller yapıyor. Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi'nde harabe gecekonduyu atölyeye çeviren Ceylan, burada hazırladığı heykelleri özel sergi ile İzmir'de sanatseverlere sunacak. Ceylan'ın hazırlamış olduğu fil, zürafa ve at figürlü heykeller ağustosun ilk haftasında İzmir'de bir alışveriş merkezinde 'Afrika' temalı sergide sergilenecek. 'ORMANLAR YANIYOR FARKINDAYIZ' Adnan Ceylan "Şu anda ormanlar yanıyor farkındayız ama sedir ağaçlarının ve ormanların diplerinde çalılıklar ve ölmüş kabuklar var. Ben bu ölmüş kabukları alıyorum, topluyorum, temizliyorum heykeller yapıyorum. Bu gördüğünüz heykeller İzmir'e gidecek, sergilenecek. Benim için biraz daha devasa boyutlu heykeller. Örneğin zürafamız 5 metre yüksekliğinde, fil 3 metre 40 santim yüksekliğe kadar çıkıyor" dedi. Ceylan'ın hazırladığı 3 heykel ağustosun ilk haftasında İzmir'e götürülecek. Heykeller alışveriş merkezi önünde sergilenecek. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Ahşap heykeller İzmir'de sergilenecek

Tunahan KIR/ANYALYA, (DHA) - ANTALYA'da, harabe gecekonduyu atölyeye çeviren ileri geri dönüşüm sanatçısı Adnan Ceylan'ın fil, zürafa ve at figürlü 3 heykeli, İzmir'de bir alışveriş merkezinde  sergilenecek.
Kendisini 'ileri geri dönüşüm sanatçısı' olarak tanımlayan Adnan Ceylan, doğadan kopup, nehir yolları ile sürüklenerek, bir araya toplanan odun ve ağaç parçalarından heykeller yapıyor. Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi'nde harabe gecekonduyu atölyeye çeviren Ceylan, burada hazırladığı heykelleri özel sergi ile İzmir'de sanatseverlere sunacak. Ceylan'ın hazırlamış olduğu fil, zürafa ve at figürlü heykeller ağustosun ilk haftasında İzmir'de bir alışveriş merkezinde 'Afrika' temalı sergide sergilenecek.
'ORMANLAR YANIYOR FARKINDAYIZ'
Adnan Ceylan "Şu anda ormanlar yanıyor farkındayız ama sedir ağaçlarının ve ormanların diplerinde çalılıklar ve ölmüş kabuklar var. Ben bu ölmüş kabukları alıyorum, topluyorum, temizliyorum heykeller yapıyorum. Bu gördüğünüz heykeller İzmir'e gidecek, sergilenecek. Benim için biraz daha devasa boyutlu heykeller. Örneğin zürafamız 5 metre yüksekliğinde, fil 3 metre 40 santim yüksekliğe kadar çıkıyor" dedi.
Ceylan'ın hazırladığı 3 heykel ağustosun ilk haftasında İzmir'e götürülecek. Heykeller alışveriş merkezi önünde sergilenecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.