Yolcular, şoför ve muavinle tartıştı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.08.2023 - 15:47, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:47
 

Yolcular, şoför ve muavinle tartıştı

Yolcular, şoför ve muavinle tartıştı
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'dan İstanbul'a giden otobüsteki yolcular ile otobüs şoförü ve muavin arasında çıkan tartışma polis merkezinde bitti. Burdur Otogarı'nda gece saat 00.30'da İstanbul'a gidecek olan otobüste yolcu olarak bulunan üç kişi, otobüs şoförü ve muavin arasında tartışma çıktı. Otobüsün geç geldiği iddiasıyla başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine otogara polis ekipleri sevk edildi. Kavgaya karışanlardan birinin fenalık geçirmesi üzerine sağlık ekipleri de yönlendirildi. Yolcuların şikayetçi olmasına rağmen otobüs şoförü beklemeyerek perondan ayrılmak istedi. Bu sırada şoför, kendisini durdurmak isteyen özel güvenlik görevlisinin üzerine otobüsü sürerek otogardan ayrıldı. Bölge trafik müdürlüğü ekipleri tarafından Isparta yolunda durdurulan otobüs Kışla Mahallesi'ndeki uygulama noktasına çekilerek şoför H.A.K. ile muavin O.B. polis merkezine götürüldü. Şoför ve muavin ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şoförle yolcuların kavga anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Yolcular, şoför ve muavinle tartıştı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'dan İstanbul'a giden otobüsteki yolcular ile otobüs şoförü ve muavin arasında çıkan tartışma polis merkezinde bitti.
Burdur Otogarı'nda gece saat 00.30'da İstanbul'a gidecek olan otobüste yolcu olarak bulunan üç kişi, otobüs şoförü ve muavin arasında tartışma çıktı. Otobüsün geç geldiği iddiasıyla başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine otogara polis ekipleri sevk edildi. Kavgaya karışanlardan birinin fenalık geçirmesi üzerine sağlık ekipleri de yönlendirildi. Yolcuların şikayetçi olmasına rağmen otobüs şoförü beklemeyerek perondan ayrılmak istedi. Bu sırada şoför, kendisini durdurmak isteyen özel güvenlik görevlisinin üzerine otobüsü sürerek otogardan ayrıldı. Bölge trafik müdürlüğü ekipleri tarafından Isparta yolunda durdurulan otobüs Kışla Mahallesi'ndeki uygulama noktasına çekilerek şoför H.A.K. ile muavin O.B. polis merkezine götürüldü. Şoför ve muavin ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şoförle yolcuların kavga anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.