Pikniğe geldi, ırmakta boğuldu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.08.2023 - 15:47, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:47
 

Pikniğe geldi, ırmakta boğuldu

Pikniğe geldi, ırmakta boğuldu
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde ailesiyle pikniğe gelen Murat Borak (58) ırmakta boğuldu.  Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Serik ilçesi Belkıs Mahallesi Köprüçay Irmağı Şahintepesi Piknik Alanı'nda meydana geldi. Antalya'da yaşayan Murat Borak, ailesi ile piknik yapmak için alana geldi. Sıcaktan bunalan Murat Borak, ırmağa girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Borak'ı gören ailesi, çevredekilerden yardım istedi. Bölgede piknik yapanlar ırmağa girip Borak'ı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen Murat Borak, kurtarılamadı. Murat Borak'ın cansız bedeni morga konuldu. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Pikniğe geldi, ırmakta boğuldu

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde ailesiyle pikniğe gelen Murat Borak (58) ırmakta boğuldu. 
Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Serik ilçesi Belkıs Mahallesi Köprüçay Irmağı Şahintepesi Piknik Alanı'nda meydana geldi. Antalya'da yaşayan Murat Borak, ailesi ile piknik yapmak için alana geldi. Sıcaktan bunalan Murat Borak, ırmağa girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Borak'ı gören ailesi, çevredekilerden yardım istedi. Bölgede piknik yapanlar ırmağa girip Borak'ı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen Murat Borak, kurtarılamadı. Murat Borak'ın cansız bedeni morga konuldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.