3 camiden hırsızlık yapan şüpheli okula girerken yakalandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.08.2023 - 15:48, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:48
 

3 camiden hırsızlık yapan şüpheli okula girerken yakalandı

3 camiden hırsızlık yapan şüpheli okula girerken yakalandı
Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'nin Yahşihan ilçesinde 3 cami ve 2 iş yerinden hırsızlık yapan E.Ç. (24), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede 3 cami ve 2 iş yerinden para ve bilgisayar çalınması ihbarı üzerine çalışma başlattı. Cami ve iş yerlerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin E.Ç. olduğunu tespit etti. E.Ç., bir okula hırsızlık amacıyla girerken suçüstü yakalandı. Cami ve iş yerlerinden 2 laptop ve 5 bin lira çaldığı tespit edilen şüphelinin, 13'ü camilerden hırsızlık olmak üzere 20 suç kaydı olduğu belirlendi. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
3 camiden hırsızlık yapan şüpheli okula girerken yakalandı

Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'nin Yahşihan ilçesinde 3 cami ve 2 iş yerinden hırsızlık yapan E.Ç. (24), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede 3 cami ve 2 iş yerinden para ve bilgisayar çalınması ihbarı üzerine çalışma başlattı. Cami ve iş yerlerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin E.Ç. olduğunu tespit etti. E.Ç., bir okula hırsızlık amacıyla girerken suçüstü yakalandı. Cami ve iş yerlerinden 2 laptop ve 5 bin lira çaldığı tespit edilen şüphelinin, 13'ü camilerden hırsızlık olmak üzere 20 suç kaydı olduğu belirlendi. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor. (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.