Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off'undaki muhtemel rakibi belli oldu

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.08.2023 - 13:52, Güncelleme: 07.08.2023 - 13:52
 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off'undaki muhtemel rakibi belli oldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off'undaki muhtemel rakibi belli oldu
  İSTANBUL, (DHA) - UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda NK Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak Galatasaray, rakibini elemesi halinde Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle play-off turunda mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'ndaki ilk maçta yarın TSİ 22.00'de Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray, turu geçtiği takdirde Faroe Adaları takımı KI Klaksvik ile Norveç ekibi Molde arasında oynanacak tur mücadelesinin galibiyle play-off turunda gruplara kalmak için karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, play-off turuna yükselmesi halinde ilk maçı 22-23 Ağustos'ta deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 29-30 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.    
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off'undaki muhtemel rakibi belli oldu

 

İSTANBUL, (DHA) - UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda NK Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak Galatasaray, rakibini elemesi halinde Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle play-off turunda mücadele edecek.
Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'ndaki ilk maçta yarın TSİ 22.00'de Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray, turu geçtiği takdirde Faroe Adaları takımı KI Klaksvik ile Norveç ekibi Molde arasında oynanacak tur mücadelesinin galibiyle play-off turunda gruplara kalmak için karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, play-off turuna yükselmesi halinde ilk maçı 22-23 Ağustos'ta deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 29-30 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.