Samsun'da akıntıya kapılan 4 arkadaştan 1’i boğuldu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.08.2023 - 08:36, Güncelleme: 08.08.2023 - 08:36
 

Samsun'da akıntıya kapılan 4 arkadaştan 1’i boğuldu

Samsun'da akıntıya kapılan 4 arkadaştan 1’i boğuldu
Emre ÖNCEL- Mehmet Emin COŞKUNDERE/ ÇARŞAMBA (Samsun), (DHA)- SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde akşam saatlerinde serinlemek için denize giren 4 arkadaş akıntıya kapıldı. 3 kişi kendi çabalarıyla karaya çıkarken, Enes Kerem Altuntaş (20) hayatını kaybetti.  Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Enes Kerem Altuntaş, Cemre Keleş (20), Utku Ünyeli (19) ve Emir Özbay (21), bu akşam saat 18.00 sıralarında serinlemek için denize gidi. 4 arkadaş yüzerken, akıntıya kapıldı. Keleş, Ünyeli ve Özbay, kendi imkanlarıyla yüzerek karaya çıkarken, Enes Kerem Altuntaş ise suda kayboldu. Altuntaş'ın arkadaşlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Helikopterin de havadan destek verdiği araka çalışmalarında yaklaşık 3 saat sonra Altuntaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Altuntaş'ın cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Samsun'da akıntıya kapılan 4 arkadaştan 1’i boğuldu

Emre ÖNCEL- Mehmet Emin COŞKUNDERE/ ÇARŞAMBA (Samsun), (DHA)- SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde akşam saatlerinde serinlemek için denize giren 4 arkadaş akıntıya kapıldı. 3 kişi kendi çabalarıyla karaya çıkarken, Enes Kerem Altuntaş (20) hayatını kaybetti. 
Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Enes Kerem Altuntaş, Cemre Keleş (20), Utku Ünyeli (19) ve Emir Özbay (21), bu akşam saat 18.00 sıralarında serinlemek için denize gidi. 4 arkadaş yüzerken, akıntıya kapıldı. Keleş, Ünyeli ve Özbay, kendi imkanlarıyla yüzerek karaya çıkarken, Enes Kerem Altuntaş ise suda kayboldu. Altuntaş'ın arkadaşlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Helikopterin de havadan destek verdiği araka çalışmalarında yaklaşık 3 saat sonra Altuntaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Altuntaş'ın cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.