KOCAALİLER İNCİR KÜLTÜR, SANAT VE ÇELENK FESTİVALİ 20 AĞUSTOS’TA

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.08.2023 - 11:18, Güncelleme: 08.08.2023 - 11:18
 

KOCAALİLER İNCİR KÜLTÜR, SANAT VE ÇELENK FESTİVALİ 20 AĞUSTOS’TA

Kocaaliler Belediyesi olarak geleneksel yapılan Kocaaliler İncir Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali 20 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak.
Geleneksel hale getirilen Kocaaliler İncir Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali’nin 7’ncisi 20 Ağustos Pazar günü yapılacak. Festivalde incir yarışması, çelenk yarışmaları sonrası stant ziyaretleri yarışmalarda dereceye girenlerin açıklanması festival protokol konuşmaları sonrası Duygu Kutlu ve Çiğdem Gül konserleri yer alacak. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe “20 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak olan geleneksel Kocaaliler İncir Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali’ne tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.   
Kocaaliler Belediyesi olarak geleneksel yapılan Kocaaliler İncir Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali 20 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak.

Geleneksel hale getirilen Kocaaliler İncir Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali’nin 7’ncisi 20 Ağustos Pazar günü yapılacak. Festivalde incir yarışması, çelenk yarışmaları sonrası stant ziyaretleri yarışmalarda dereceye girenlerin açıklanması festival protokol konuşmaları sonrası Duygu Kutlu ve Çiğdem Gül konserleri yer alacak.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe “20 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacak olan geleneksel Kocaaliler İncir Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali’ne tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.