Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı MAKÜ’de Kamp Yapıyor

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.08.2023 - 14:55, Güncelleme: 08.08.2023 - 14:55
 

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı MAKÜ’de Kamp Yapıyor

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen Avrupa Kupası'nda 2022-2023 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sporcu Kamp Merkezinde sürdürüyor.
10 günlük kamp sezonunu Burdur’da MAKÜ Spor Tesislerinde geçirecek olan takımın baş antrenörü Birol Uysal, Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı hakkında bilgi verdi. Geçen yıl Avrupa Şampiyonu olan takımın bu sezona başlarken yine aynı kupada ve Türkiye’de iddialı olabilmek için verimli bir yerde çalışması gerektiğinin altını çizen Uysal; “Araştırma yaptık ve Burdur’da böyle bir tesisin olduğunu öğrendik. Burdur Belediyesi’nin desteği ile MAKÜ’de gerçekten ülkemiz açısından yüz akı olan gurur verici tesislerin var olduğunu gördük ve bizim çalışmalarımızın verimli olabilmesi için bundan daha iyi bir ortamın olamayacağını düşündük. Dolayısıyla burada çalışmaya karar verdik. Spor Bilimleri Fakültesi’nde bulunan hocalarımızın, Rektörlüğümüzün ve belediyemizin ciddi desteğini görüyoruz. Bizleri kendi takımları gibi benimsediler. Çok iyi ortamda çok iyi tesislerde antrenman yapmanın keyfini sürüyoruz. Konyaaltı Belediyesi Türk Kadın Hentbolda her zaman konuşulsun ve Türkiye’de bir idol olsun, genç oyuncular için, kulüpler için önderlik etsin istiyoruz. Bunu yapabilmek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen kadın sporlarına gerçekten pozitif ayrımcılık yaparak ayrı bir önem veriyor. Kadının spor yapmasına, Türk kadınının sahalarda olmasına ciddi destek veriyor ve bu doğrultuda bir takım kurduk. Gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa’da en üst sırada yer almak istiyoruz. Bu tesisin bize hem uğurlu geleceğini hem de verimli olduğunu düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi. Milli Takım, Yıldız, Genç, Plaj ve Üniversite Milli Takımlarının kalecisi olan ve 300 kez millilik kazanan ve aynı zamanda Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı kalecisi olan Sevilay İmamoğlu Öcal çalışmalarına Antalya’da başladıklarını ve ikinci etap için Burdur’a geldiklerini ve Burdur’da müthiş bir tesisleşme olduğunun söyledi. Hem stadyum hem spor salonu hem fitnes salonlarının çok güzel olduğunu söyleyen Sevilay İmamoğlu Öcal; “Müthiş bir kamp dönemi geçiriyoruz. Geçen yılın Avrupa Şampiyonuyuz. Önümüzdeki sene yine aynı kupada yer alıyoruz ve şampiyon olmak için çaba harcayacağız. Aynı zamanda bu seneki hedefimiz Türkiye süper ligi ve Türkiye Şampiyonu olmak. Yarıştığımız 3 kupada da şampiyon olmak istiyoruz. Bu güzel tesis için MAKÜ Rektörlüğüne çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen Avrupa Kupası'nda 2022-2023 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sporcu Kamp Merkezinde sürdürüyor.

10 günlük kamp sezonunu Burdur’da MAKÜ Spor Tesislerinde geçirecek olan takımın baş antrenörü Birol Uysal, Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı hakkında bilgi verdi. Geçen yıl Avrupa Şampiyonu olan takımın bu sezona başlarken yine aynı kupada ve Türkiye’de iddialı olabilmek için verimli bir yerde çalışması gerektiğinin altını çizen Uysal; “Araştırma yaptık ve Burdur’da böyle bir tesisin olduğunu öğrendik. Burdur Belediyesi’nin desteği ile MAKÜ’de gerçekten ülkemiz açısından yüz akı olan gurur verici tesislerin var olduğunu gördük ve bizim çalışmalarımızın verimli olabilmesi için bundan daha iyi bir ortamın olamayacağını düşündük. Dolayısıyla burada çalışmaya karar verdik. Spor Bilimleri Fakültesi’nde bulunan hocalarımızın, Rektörlüğümüzün ve belediyemizin ciddi desteğini görüyoruz. Bizleri kendi takımları gibi benimsediler. Çok iyi ortamda çok iyi tesislerde antrenman yapmanın keyfini sürüyoruz. Konyaaltı Belediyesi Türk Kadın Hentbolda her zaman konuşulsun ve Türkiye’de bir idol olsun, genç oyuncular için, kulüpler için önderlik etsin istiyoruz. Bunu yapabilmek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen kadın sporlarına gerçekten pozitif ayrımcılık yaparak ayrı bir önem veriyor. Kadının spor yapmasına, Türk kadınının sahalarda olmasına ciddi destek veriyor ve bu doğrultuda bir takım kurduk. Gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa’da en üst sırada yer almak istiyoruz. Bu tesisin bize hem uğurlu geleceğini hem de verimli olduğunu düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Milli Takım, Yıldız, Genç, Plaj ve Üniversite Milli Takımlarının kalecisi olan ve 300 kez millilik kazanan ve aynı zamanda Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı kalecisi olan Sevilay İmamoğlu Öcal çalışmalarına Antalya’da başladıklarını ve ikinci etap için Burdur’a geldiklerini ve Burdur’da müthiş bir tesisleşme olduğunun söyledi. Hem stadyum hem spor salonu hem fitnes salonlarının çok güzel olduğunu söyleyen Sevilay İmamoğlu Öcal; “Müthiş bir kamp dönemi geçiriyoruz. Geçen yılın Avrupa Şampiyonuyuz. Önümüzdeki sene yine aynı kupada yer alıyoruz ve şampiyon olmak için çaba harcayacağız. Aynı zamanda bu seneki hedefimiz Türkiye süper ligi ve Türkiye Şampiyonu olmak. Yarıştığımız 3 kupada da şampiyon olmak istiyoruz. Bu güzel tesis için MAKÜ Rektörlüğüne çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.