Belediye Kreşi için Başvurular Başladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.08.2023 - 09:03, Güncelleme: 09.08.2023 - 09:03
 

Belediye Kreşi için Başvurular Başladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Belediye bünyesinde ilk olma özelliğini taşıyan projelerinden Nermin Hanım Kreş ve Gündüz Bakımevi, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde hizmete açılıyor.
Burada hem çocukların verimli eğitim almasıyla gelişimlerine katkı sağlayacaklarını hem de annelerinin yavrularını buraya güvenle bırakmasıyla kendilerine vakit ayırabileceklerini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Belediyemize gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla kazandırmış olduğumuz ve yaklaşık 1 ay sonra yavrularımızın eğitim alabileceği güzel bir yerimizi Burdur’umuza kazandırmış bulunuyoruz. Ön kayıtlara başladık. Bugünden itibaren yavrularını bizlere emanet etmek isteyen aileleri kreşimize ön kayıt için bekliyoruz. Burdur’da iddialıyız. En iyi hizmeti verip çocuklarımızın en iyi eğitim alacağı güzel bir kreşi Burdur’umuzun evlatlarına hediye ediyoruz”
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Belediye bünyesinde ilk olma özelliğini taşıyan projelerinden Nermin Hanım Kreş ve Gündüz Bakımevi, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde hizmete açılıyor.

Burada hem çocukların verimli eğitim almasıyla gelişimlerine katkı sağlayacaklarını hem de annelerinin yavrularını buraya güvenle bırakmasıyla kendilerine vakit ayırabileceklerini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “ Burdur Belediyemize gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla kazandırmış olduğumuz ve yaklaşık 1 ay sonra yavrularımızın eğitim alabileceği güzel bir yerimizi Burdur’umuza kazandırmış bulunuyoruz. Ön kayıtlara başladık. Bugünden itibaren yavrularını bizlere emanet etmek isteyen aileleri kreşimize ön kayıt için bekliyoruz. Burdur’da iddialıyız. En iyi hizmeti verip çocuklarımızın en iyi eğitim alacağı güzel bir kreşi Burdur’umuzun evlatlarına hediye ediyoruz”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.