MAKÜ “Erasmus KA171” Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.08.2023 - 09:06, Güncelleme: 09.08.2023 - 09:06
 

MAKÜ “Erasmus KA171” Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 20 projeden 14’ü Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı.
2023 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA171) kapsamında sunulan proje tekliflerin değerlendirme süreci Türkiye Ulusal Ajansına tarafından sonuçlandırıldı. MAKÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 20 projeden 14 tanesi uygunluk değerlendirmesinden geçerek 65 bin 705 Euro ile desteklenmeye layık görüldü. Projeler kapsamında 6 farklı bölgeden 9 ülke ile öğrenci ve personel değişikliği yapılabilecek. 2023-2024 Akademik yılı içerisinde Mühendislik, İktisat, İşletme, İngilizce Öğretmenliği, Gıda İşletme, Gıda Mühendisliği, Spor Bilimleri, İlahiyat, Biyoloji, Hayvan Ekonomisi ve Hemşirelik alanlarında Kırgızistan, Kazakistan, Moldovya, Azerbaycan, Gürcistan, Ürdün, Cezayir, Arnavutluk ve Kosova Üniversiteleri ile öğrenci ve personel değişimi gerçekleştirilebilecek.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 20 projeden 14’ü Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

2023 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA171) kapsamında sunulan proje tekliflerin değerlendirme süreci Türkiye Ulusal Ajansına tarafından sonuçlandırıldı.

MAKÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 20 projeden 14 tanesi uygunluk değerlendirmesinden geçerek 65 bin 705 Euro ile desteklenmeye layık görüldü. Projeler kapsamında 6 farklı bölgeden 9 ülke ile öğrenci ve personel değişikliği yapılabilecek.

2023-2024 Akademik yılı içerisinde Mühendislik, İktisat, İşletme, İngilizce Öğretmenliği, Gıda İşletme, Gıda Mühendisliği, Spor Bilimleri, İlahiyat, Biyoloji, Hayvan Ekonomisi ve Hemşirelik alanlarında Kırgızistan, Kazakistan, Moldovya, Azerbaycan, Gürcistan, Ürdün, Cezayir, Arnavutluk ve Kosova Üniversiteleri ile öğrenci ve personel değişimi gerçekleştirilebilecek.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.