Alanya'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.08.2023 - 11:34, Güncelleme: 09.08.2023 - 11:34
 

Alanya'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Alanya'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. F.K.'nin (65) kullandığı 07 BHM 704 plakalı hafif ticari araç ile Mustafa Tuncer'in (63) kullandığı 07 HDS 68 plakalı kamyonet, D-400 karayolundaki kavşakta çarpıştı. Kaza sonrasında, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Mustafa Tuncer'in hayatını kaybettiğini belirledi. F.K. ile araçta bulunan D.K., A.E. ve D.P. ise yaralı olarak hastanelere götürüldü. F.K.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)
Alanya'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. F.K.'nin (65) kullandığı 07 BHM 704 plakalı hafif ticari araç ile Mustafa Tuncer'in (63) kullandığı 07 HDS 68 plakalı kamyonet, D-400 karayolundaki kavşakta çarpıştı. Kaza sonrasında, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Mustafa Tuncer'in hayatını kaybettiğini belirledi. F.K. ile araçta bulunan D.K., A.E. ve D.P. ise yaralı olarak hastanelere götürüldü. F.K.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.