CHP Serik ilçe teşkilatında Özay Ceyhan dönemi

Siyaset (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2021 - 14:55, Güncelleme: 15.12.2021 - 15:29
 

CHP Serik ilçe teşkilatında Özay Ceyhan dönemi

CHP Serik ilçe teşkilatında Özay Ceyhan dönemi
 ANTALYA'nın Serik ilçesinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Kurt ve yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından parti merkezi tarafından başkanlığa Özay Ceyhan atandı. CHP Serik ilçe başkanlığı binasında Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz'in katılımıyla devir ve teslim töreni düzenlendi. Törene çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, "Serik ilçesinde yeni bir yapılanmaya ihtiyaç oldu. Bunun sonucunda da parti tüzüğümüzün hükümlülükleri gereğince 30 gün içerisinde olağan üstü kongreye gitme şartı ile tüzük gereği geçici bir kurul atadık. 8 Ocak 2022 tarihinde de hep birlikte kongremizi yapacağız. Geçici kurulun başkanı olarak Özay Ceyhan'ı atadık" diye konuştu. CHP Serik İlçe Başkanı Özay Ceyhan ise ilçede halkın beklentisini karşılamak için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Törende Mustafa Kurt da yer aldı.    
CHP Serik ilçe teşkilatında Özay Ceyhan dönemi

 ANTALYA'nın Serik ilçesinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Kurt ve yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından parti merkezi tarafından başkanlığa Özay Ceyhan atandı.

CHP Serik ilçe başkanlığı binasında Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz'in katılımıyla devir ve teslim töreni düzenlendi. Törene çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, "Serik ilçesinde yeni bir yapılanmaya ihtiyaç oldu. Bunun sonucunda da parti tüzüğümüzün hükümlülükleri gereğince 30 gün içerisinde olağan üstü kongreye gitme şartı ile tüzük gereği geçici bir kurul atadık. 8 Ocak 2022 tarihinde de hep birlikte kongremizi yapacağız. Geçici kurulun başkanı olarak Özay Ceyhan'ı atadık" diye konuştu.

CHP Serik İlçe Başkanı Özay Ceyhan ise ilçede halkın beklentisini karşılamak için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Törende Mustafa Kurt da yer aldı.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.