TBMM'de 'Isparta' tabelası

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.08.2023 - 13:59, Güncelleme: 09.08.2023 - 13:59
 

TBMM'de 'Isparta' tabelası

TBMM'de 'Isparta' tabelası
  Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, TBMM'deki odasının önüne 'Isparta-32' yazılı tabela astırdı. Tabelanın önünden fotoğrafını paylaşıp, tüm Ispartalıları Meclis'e beklediğini belirten Halıcı, “Isparta tabelamızı gördüğünüz an doğru yerdesiniz, kendi makamınızdasınız demektir" dedi.  Isparta'da 2003 yılında CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner'in danışmanı olarak adım attığı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, iki dönem il yönetiminde görev yapıp ardından CHP Isparta milletvekili seçilen Ali Haydar Öner'e 1 yıl, İrfan Bakır'a da 3.5 yıl danışmanlık yapan Yalım Halıcı, 14 Mayıs seçimlerinde CHP'den Isparta milletvekili seçildi. Toplam 8.5 yıl danışmanlık yaptığı TBMM'ye 43 yaşında milletvekili olarak dönen Yalım Halıcı, kent sorunlarıyla ilgili 2.5 aylık süreçte toplam 15 soru önergesi, 1 araştırma önergesi verdi.  Halıcı, önceki gün de TBMM'deki odasının önüne 'Isparta' ve plakası '32' yazılarının bulunduğu tabela astırdı. Tabelanın önünde fotoğraf çektiren Halıcı, “Ispartalı hemşerilerimizin hepsini Meclise bekliyorum. Önce Isparta'nın; sonra Türkiye'nin refahı, kalkınması, huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Isparta tabelamızı gördüğünüz an doğru yerdesiniz, kendi makamınızdasınız demektir" diye paylaşım yaparak, tüm Ispartalılara davette bulundu. Bu tabelayı kız kardeşi ve eşinin milletvekili seçildikten sonra kendisine hediye ettiklerini belirten Yalım Halıcı, “Ben de bu tabelayı 'Isparta burada' diye Meclis odamın girişine astım. Sağ tarafta benim ismim, sol tarafta da Isparta tabelası bulunuyor. Tüm hemşehrilerimize kapımızın açık olduğunu göstermek istedim, bütün hemşerilerinizi bekliyoruz" diye konuştu.  FOTOĞRAFLI
TBMM'de 'Isparta' tabelası

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, TBMM'deki odasının önüne 'Isparta-32' yazılı tabela astırdı. Tabelanın önünden fotoğrafını paylaşıp, tüm Ispartalıları Meclis'e beklediğini belirten Halıcı, “Isparta tabelamızı gördüğünüz an doğru yerdesiniz, kendi makamınızdasınız demektir" dedi. 
Isparta'da 2003 yılında CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner'in danışmanı olarak adım attığı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, iki dönem il yönetiminde görev yapıp ardından CHP Isparta milletvekili seçilen Ali Haydar Öner'e 1 yıl, İrfan Bakır'a da 3.5 yıl danışmanlık yapan Yalım Halıcı, 14 Mayıs seçimlerinde CHP'den Isparta milletvekili seçildi. Toplam 8.5 yıl danışmanlık yaptığı TBMM'ye 43 yaşında milletvekili olarak dönen Yalım Halıcı, kent sorunlarıyla ilgili 2.5 aylık süreçte toplam 15 soru önergesi, 1 araştırma önergesi verdi. 
Halıcı, önceki gün de TBMM'deki odasının önüne 'Isparta' ve plakası '32' yazılarının bulunduğu tabela astırdı. Tabelanın önünde fotoğraf çektiren Halıcı, “Ispartalı hemşerilerimizin hepsini Meclise bekliyorum. Önce Isparta'nın; sonra Türkiye'nin refahı, kalkınması, huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Isparta tabelamızı gördüğünüz an doğru yerdesiniz, kendi makamınızdasınız demektir" diye paylaşım yaparak, tüm Ispartalılara davette bulundu.
Bu tabelayı kız kardeşi ve eşinin milletvekili seçildikten sonra kendisine hediye ettiklerini belirten Yalım Halıcı, “Ben de bu tabelayı 'Isparta burada' diye Meclis odamın girişine astım. Sağ tarafta benim ismim, sol tarafta da Isparta tabelası bulunuyor. Tüm hemşehrilerimize kapımızın açık olduğunu göstermek istedim, bütün hemşerilerinizi bekliyoruz" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.