Alanya'da orman alanları denetlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.08.2023 - 11:30, Güncelleme: 11.08.2023 - 11:30
 

Alanya'da orman alanları denetlendi

Alanya'da orman alanları denetlendi
  Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri yangın riskini azaltmak amacıyla orman bölgelerinde denetim gerçekleştirdi.  Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Demirtaş, Keşefli, Tırılar, Sapadere, Gözübüyük, Gümüşgöze, Yenice, Payallar, Konaklı, Soğukpınar ve Gümüşgöze mahallelerinde orman alanlarında incelemelerde bulundu. Aynı zamanda Türkler mesire alanı ve İncekum orman kampı gibi piknik bölgelerinde de jandarma asayiş devriye ekiplerinin katılımıyla kontroller gerçekleştirildi. Jandarma ekipleri, 'ormanlarda ateş yakmak yasaktır' uyarı afişleri asarak yangın önlemlerine dikkati çekti. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Alanya'da orman alanları denetlendi

 

Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri yangın riskini azaltmak amacıyla orman bölgelerinde denetim gerçekleştirdi. 
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Demirtaş, Keşefli, Tırılar, Sapadere, Gözübüyük, Gümüşgöze, Yenice, Payallar, Konaklı, Soğukpınar ve Gümüşgöze mahallelerinde orman alanlarında incelemelerde bulundu. Aynı zamanda Türkler mesire alanı ve İncekum orman kampı gibi piknik bölgelerinde de jandarma asayiş devriye ekiplerinin katılımıyla kontroller gerçekleştirildi. Jandarma ekipleri, 'ormanlarda ateş yakmak yasaktır' uyarı afişleri asarak yangın önlemlerine dikkati çekti. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.