Isparta'da 4 kişiyi öldüren şüpheli, dünür çıktı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.08.2023 - 14:32, Güncelleme: 11.08.2023 - 14:33
 

Isparta'da 4 kişiyi öldüren şüpheli, dünür çıktı

Isparta'da 4 kişiyi öldüren şüpheli, dünür çıktı
  3 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA Isparta'da tartıştığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli'nin yanı sıra 2 kardeşi ile oğlu da jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, öğle saatlerinde adliyeye getirildi. Jandarma, adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (DHA) Hasan UĞUR/ŞARKİKARAAĞAÇ (Isparta), (DHA) FOTOĞRAFLI  
Isparta'da 4 kişiyi öldüren şüpheli, dünür çıktı

 

3 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA
Isparta'da tartıştığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli'nin yanı sıra 2 kardeşi ile oğlu da jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, öğle saatlerinde adliyeye getirildi. Jandarma, adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (DHA)
Hasan UĞUR/ŞARKİKARAAĞAÇ (Isparta), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.