Sıcak hava dalgası etkili olacak

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.08.2023 - 13:01, Güncelleme: 13.08.2023 - 13:01
 

Sıcak hava dalgası etkili olacak

Sıcak hava dalgası etkili olacak
Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da etkili olması beklenen sıcak hava dalgasıyla hava sıcaklığını 2 ila 6 derece civarı artacağı tahmin ediliyor. Bugün başlayan sıcak hava dalgasının 17 Ağustos'a kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre yapılan son değerlendirmede mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Antalya'da etkisini artırmasını bekleniyor. Sıcak hava dalgasının bugün etkisini artıracağı, önümüzdeki hafta devam edeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hava sıcaklıklarının Antalya ve çevrelerinde 2 ila 4, yer yer 4 ila 6 derece civarında artacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki günlerde sıcaklık artışı beklenen il merkezimizdeki günlük en yüksek hava sıcaklıklarının 31-35 derece aralıklarında olacağı tahmin ediliyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur."
Sıcak hava dalgası etkili olacak

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da etkili olması beklenen sıcak hava dalgasıyla hava sıcaklığını 2 ila 6 derece civarı artacağı tahmin ediliyor. Bugün başlayan sıcak hava dalgasının 17 Ağustos'a kadar sürmesi bekleniyor.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre yapılan son değerlendirmede mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Antalya'da etkisini artırmasını bekleniyor. Sıcak hava dalgasının bugün etkisini artıracağı, önümüzdeki hafta devam edeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Hava sıcaklıklarının Antalya ve çevrelerinde 2 ila 4, yer yer 4 ila 6 derece civarında artacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki günlerde sıcaklık artışı beklenen il merkezimizdeki günlük en yüksek hava sıcaklıklarının 31-35 derece aralıklarında olacağı tahmin ediliyor.
Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.