VALİ ARSLANTAŞ, VEDA ZİYARETLERİNE İl MERKEZİ İLE DEVAM ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.08.2023 - 08:58, Güncelleme: 14.08.2023 - 08:58
 

VALİ ARSLANTAŞ, VEDA ZİYARETLERİNE İl MERKEZİ İLE DEVAM ETTİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, veda ziyareti kapsamında İl merkezinde bir dizi ziyarette bulundu.
Veda ziyaretlerine İlçelerle başlayan Vali Arslantaş bugün de İl merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde kamu kurumları, Oda, borsa, STK ve siyasi partileri ziyaret etti. Ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başlayan Vali Arslantaş, devamında İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine, Gazeteciler Cemiyeti, İyi Parti, MHP ve AK Parti İl başkanlıkları, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Baro Başkanlığı ve MAKÜ Rektörlüğünü ziyaret ederek vedalaştı. Gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla kurum yöneticilerine, oda, stk ve siyasi parti başkanlarına teşekkür eden Vali Arslantaş, görev yaptığı üç yıllık süre içerisinde Burdur'un gelişimi ve kalkınması için yürüttükleri çalışmalarda gösterdikleri işbirliği, emek ve gayretleri dolayısıyla şükranlarını ifade etti. Teke Yöresi’nin samimi, içten gönlü güzel insanlarına üç yıldır hep birlikte hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Vali Arslantaş, tüm çalışma arkadaşlarıma, kadirşinas hemşehrilerime arz-ı veda ederken, Burdur'un yerinin bizler için her zaman ayrı kalacağını belirtti.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, veda ziyareti kapsamında İl merkezinde bir dizi ziyarette bulundu.

Veda ziyaretlerine İlçelerle başlayan Vali Arslantaş bugün de İl merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde kamu kurumları, Oda, borsa, STK ve siyasi partileri ziyaret etti.

Ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başlayan Vali Arslantaş, devamında İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine, Gazeteciler Cemiyeti, İyi Parti, MHP ve AK Parti İl başkanlıkları, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Baro Başkanlığı ve MAKÜ Rektörlüğünü ziyaret ederek vedalaştı.

Gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla kurum yöneticilerine, oda, stk ve siyasi parti başkanlarına teşekkür eden Vali Arslantaş, görev yaptığı üç yıllık süre içerisinde Burdur'un gelişimi ve kalkınması için yürüttükleri çalışmalarda gösterdikleri işbirliği, emek ve gayretleri dolayısıyla şükranlarını ifade etti.

Teke Yöresi’nin samimi, içten gönlü güzel insanlarına üç yıldır hep birlikte hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Vali Arslantaş, tüm çalışma arkadaşlarıma, kadirşinas hemşehrilerime arz-ı veda ederken, Burdur'un yerinin bizler için her zaman ayrı kalacağını belirtti.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.