Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, ilimizden ayrılışı münasebetiyle veda mesajı yayımladı

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.08.2023 - 13:45, Güncelleme: 14.08.2023 - 13:45
 

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, ilimizden ayrılışı münasebetiyle veda mesajı yayımladı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, ilimizden ayrılışı münasebetiyle veda mesajı yayımlamıştır
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir; “Kadirşinas Burdurlu Hemşehrilerim; Eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleri, en önemlisi Teke Yöresinin Yörük Kültürünü yaşatan samimi, sıcak, içten gönlü güzel insanları ile huzur şehri olarak anılan Burdur’a üç yıl hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Göller, güller, lavantalar ve gönüller diyarı, Mehmet Akif’in Şehri Burdur’umuza veda ederken, burada çalışmaktan ve Burdurluları tanımaktan büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu güzel şehrimizin ve Burdurlu hemşehrilerimizin bizim gönlümüzde ki yeri her zaman ayrı kalacaktır. Görev yaptığımız süre içerisinde Burdur’umuzun her yönden kalkınması ve gelişmesi için yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere her zaman destek olan Devlet Büyüklerimiz başta olmak üzere, İlimiz Milletvekillerine, askeri ve adli erkâna, belediye başkanlarımıza, üniversitemiz mensuplarına, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, il yöneticilerimize, tüm mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, iş insanlarına, hayırseverlerimize, basın mensuplarımıza ve tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız tüm yerlerde olduğu gibi Burdurumuzda da, makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek, İnsanı merkeze alan, İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın şiarıyla Milletimize ve Ülkemize hizmet etmek için gayret gösterdik. Bizlere Burdur Valisi olarak görev yapma ve hizmet etme imkânı veren Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesileyle bayrağı teslim ettiğim değerli Valimiz Türker Öksüz’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; “Huzur Şehri Gadın Burdurumuzun” saygıdeğer ve vefalı insanlarına veda ederken hakkınızı helâl edin diyor, en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla…"  
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, ilimizden ayrılışı münasebetiyle veda mesajı yayımlamıştır

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir;

“Kadirşinas Burdurlu Hemşehrilerim;

Eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleri, en önemlisi Teke Yöresinin Yörük Kültürünü yaşatan samimi, sıcak, içten gönlü güzel insanları ile huzur şehri olarak anılan Burdur’a üç yıl hizmet etmenin gururunu yaşıyorum.

Göller, güller, lavantalar ve gönüller diyarı, Mehmet Akif’in Şehri Burdur’umuza veda ederken, burada çalışmaktan ve Burdurluları tanımaktan büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu güzel şehrimizin ve Burdurlu hemşehrilerimizin bizim gönlümüzde ki yeri her zaman ayrı kalacaktır.

Görev yaptığımız süre içerisinde Burdur’umuzun her yönden kalkınması ve gelişmesi için yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere her zaman destek olan Devlet Büyüklerimiz başta olmak üzere, İlimiz Milletvekillerine, askeri ve adli erkâna, belediye başkanlarımıza, üniversitemiz mensuplarına, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, il yöneticilerimize, tüm mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, iş insanlarına, hayırseverlerimize, basın mensuplarımıza ve tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Görev yaptığımız tüm yerlerde olduğu gibi Burdurumuzda da, makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek, İnsanı merkeze alan, İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın şiarıyla Milletimize ve Ülkemize hizmet etmek için gayret gösterdik.

Bizlere Burdur Valisi olarak görev yapma ve hizmet etme imkânı veren Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesileyle bayrağı teslim ettiğim değerli Valimiz Türker Öksüz’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; “Huzur Şehri Gadın Burdurumuzun” saygıdeğer ve vefalı insanlarına veda ederken hakkınızı helâl edin diyor, en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Kalın sağlıcakla…"
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.