ATSO'nun eski başkanı Altınpınar vefat etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.08.2023 - 14:07, Güncelleme: 14.08.2023 - 14:07
 

ATSO'nun eski başkanı Altınpınar vefat etti

ATSO'nun eski başkanı Altınpınar vefat etti
Adem DURMAZ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) geçmiş dönem yönetim kurulu başkanlığı, meclis başkanlığı, Antalya Organize Sanayi Bölgesi başkanlığı gibi görevlerde bulunan 80 yaşındaki iş insanı Tunay Altınpınar hayatını kaybetti. Yaz aylarını Korkuteli'de geçiren ATSO'nun geçmiş dönem meclis ve yönetim kurulu başkanlarından Tunay Altınpınar, bugün sabah yürüyüşü sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Antalya iş dünyasında önemli hizmetlerde bulunan Altınpınar'ın ölümü sonrası ATSO Başkanı Ali Bahar, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, ATSO'nun mevcut yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle Antalya iş dünyasından birçok isim taziye mesajı yayımladı. Tunay Altınpınar'ın ölümünün ardından ATSO tarafından yayımlanan taziye mesajında, "Geçmiş Dönem Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanlarımızdan Tunay Altınpınar'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. İş dünyasına önemli hizmetlerde bulunmuş, katkı sağlamış olan Altınpınar'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, ATSO ailesine, başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Tunay Altınpınar'ın cenazesi, 15 Ağustos Salı günü Muratpaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Andızlı Mezarlığı'nda defnedilecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
ATSO'nun eski başkanı Altınpınar vefat etti

Adem DURMAZ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) geçmiş dönem yönetim kurulu başkanlığı, meclis başkanlığı, Antalya Organize Sanayi Bölgesi başkanlığı gibi görevlerde bulunan 80 yaşındaki iş insanı Tunay Altınpınar hayatını kaybetti.
Yaz aylarını Korkuteli'de geçiren ATSO'nun geçmiş dönem meclis ve yönetim kurulu başkanlarından Tunay Altınpınar, bugün sabah yürüyüşü sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Antalya iş dünyasında önemli hizmetlerde bulunan Altınpınar'ın ölümü sonrası ATSO Başkanı Ali Bahar, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, ATSO'nun mevcut yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle Antalya iş dünyasından birçok isim taziye mesajı yayımladı. Tunay Altınpınar'ın ölümünün ardından ATSO tarafından yayımlanan taziye mesajında, "Geçmiş Dönem Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanlarımızdan Tunay Altınpınar'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. İş dünyasına önemli hizmetlerde bulunmuş, katkı sağlamış olan Altınpınar'a Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, ATSO ailesine, başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Tunay Altınpınar'ın cenazesi, 15 Ağustos Salı günü Muratpaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Andızlı Mezarlığı'nda defnedilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.