Tom Odell, Antalya'da konser verecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.08.2023 - 14:07, Güncelleme: 14.08.2023 - 14:07
 

Tom Odell, Antalya'da konser verecek

Tom Odell, Antalya'da konser verecek
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- DÜNYACA ünlü Indie Pop sanatçısı Tom Odell, 'Regnum Live in Concert' kapsamında ilk kez Antalya'da, Regnum Carya sahnesinde olacak. 'Regnum Live in Concert' kapsamında dünya starlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya'da, bu kez 21 Ağustos'ta Tom Odell sahneye çıkacak. BRIT ödüllü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı olan Tom Odell'in son yıllarda 'Another Love' isimli şarkısı yoğun ilgi görürken, genç sanatçı hem piyano resitali hem de duygusal şarkılarıyla dikkati çekiyor. Birçok ülkede tanınan ve sesiyle hayran bırakan sanatçı şarkılarında gerçek hayat hikayelerini konu alıyor. Tom Odell hayranlarıyla 21 Ağustos'ta Regnum Carya'nın 2 bin 500 kişi kapasiteli sahnesinde buluşacak. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Tom Odell, Antalya'da konser verecek

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- DÜNYACA ünlü Indie Pop sanatçısı Tom Odell, 'Regnum Live in Concert' kapsamında ilk kez Antalya'da, Regnum Carya sahnesinde olacak.
'Regnum Live in Concert' kapsamında dünya starlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya'da, bu kez 21 Ağustos'ta Tom Odell sahneye çıkacak. BRIT ödüllü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı olan Tom Odell'in son yıllarda 'Another Love' isimli şarkısı yoğun ilgi görürken, genç sanatçı hem piyano resitali hem de duygusal şarkılarıyla dikkati çekiyor. Birçok ülkede tanınan ve sesiyle hayran bırakan sanatçı şarkılarında gerçek hayat hikayelerini konu alıyor. Tom Odell hayranlarıyla 21 Ağustos'ta Regnum Carya'nın 2 bin 500 kişi kapasiteli sahnesinde buluşacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.