Ankara'nın Ayaş İlçe Belediye Başkanı Demirbaş, yaşamını yitirdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.08.2023 - 21:19, Güncelleme: 14.08.2023 - 21:19
 

Ankara'nın Ayaş İlçe Belediye Başkanı Demirbaş, yaşamını yitirdi

Ankara'nın Ayaş İlçe Belediye Başkanı Demirbaş, yaşamını yitirdi
ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Ayaş İlçe Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.  Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, geçirdiği rahatsızlık sonucu 72 yaşında hayatını kaybetti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden kıymetli dava arkadaşımız, Ayaş Belediye Başkanımız Burhan Demirbaş'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, Ayaşlı hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin" ifadelerine yer verdi.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Demirbaş'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a Allah'tan rahmet, değerli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Ankara'nın Ayaş İlçe Belediye Başkanı Demirbaş, yaşamını yitirdi

ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Ayaş İlçe Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. 
Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, geçirdiği rahatsızlık sonucu 72 yaşında hayatını kaybetti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden kıymetli dava arkadaşımız, Ayaş Belediye Başkanımız Burhan Demirbaş'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, Ayaşlı hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin" ifadelerine yer verdi. 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Demirbaş'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'a Allah'tan rahmet, değerli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.