Vali Arslantaş'a veda yemeği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.08.2023 - 11:14, Güncelleme: 15.08.2023 - 11:14
 

Vali Arslantaş'a veda yemeği

Vali Arslantaş'a veda yemeği
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan, Burdur Valisi Ali Arslantaş için veda yemeği düzenlendi.  MAKÜ İstiklal Yerleşkesindeki otelde düzenlenen yemeğe AK Parti Burdur milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, kaymakamlar, belediye başkanları ve STK temsilcileri katıldı. Yemekte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Arslantaş'a fahri hemşehrilik beratı takdim etti. Vali Arslantaş, "Belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum, böyle bir onuru bize layık gördükleri için. Burdurlu olmanın onurunu da ömrümüzün sonuna kadar gururla taşıyacağız, çocuklarımla ailemle birlikte. Hem Burdur'da hem bundan önceki 11 ilde bize millete hizmet etme şansını veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bu yükü birlikte omuzladığımız arkadaşlarımızın her birini sevgi, saygı muhabbetle yad ediyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Vali Arslantaş'a veda yemeği

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan, Burdur Valisi Ali Arslantaş için veda yemeği düzenlendi. 
MAKÜ İstiklal Yerleşkesindeki otelde düzenlenen yemeğe AK Parti Burdur milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, kaymakamlar, belediye başkanları ve STK temsilcileri katıldı.
Yemekte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Arslantaş'a fahri hemşehrilik beratı takdim etti. Vali Arslantaş, "Belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum, böyle bir onuru bize layık gördükleri için. Burdurlu olmanın onurunu da ömrümüzün sonuna kadar gururla taşıyacağız, çocuklarımla ailemle birlikte. Hem Burdur'da hem bundan önceki 11 ilde bize millete hizmet etme şansını veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bu yükü birlikte omuzladığımız arkadaşlarımızın her birini sevgi, saygı muhabbetle yad ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.