THY, ikinci pilot adayları için iş ilanı açtı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.08.2023 - 15:34, Güncelleme: 15.08.2023 - 15:34
 

THY, ikinci pilot adayları için iş ilanı açtı

THY, ikinci pilot adayları için iş ilanı açtı
İSTANBUL, (DHA) - Türk Hava Yolları (THY), ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtığını duyurdu. Türk Hava Yolları’nın açtığı Yetiştirilmek Üzere ikinci pilot aday adayı ilanına bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunu kişiler başvuru yapabiliyor. İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar, 2 senelik eğitim sonrası 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet haklarından faydalanıyor. Yapılacak alımlara ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, ‘’Dünyanın en çok noktasına uçan bayrak taşıyıcı olarak güçlü finansal yapımız ve geleceğe dönük hedeflerimiz doğrultusunda filomuzu ve çalışan sayımızı artırıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ülke ekonomisinin büyümesine ciddi katkılar sağlayan bayrak taşıyıcımız, dünyanın ikinci büyük havayolu olma gayretiyle çalışmalarını sürdürecektir” dedi. Bu doğrultuda açılan yetiştirilmek üzere ikinci pilot alımı ilanına başvurular ve diğer açık pozisyonlara ilgili internet sitesi üzerinden başvuru yapılabiliyor.      
THY, ikinci pilot adayları için iş ilanı açtı

İSTANBUL, (DHA) - Türk Hava Yolları (THY), ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtığını duyurdu.

Türk Hava Yolları’nın açtığı Yetiştirilmek Üzere ikinci pilot aday adayı ilanına bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunu kişiler başvuru yapabiliyor. İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar, 2 senelik eğitim sonrası 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet haklarından faydalanıyor.

Yapılacak alımlara ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, ‘’Dünyanın en çok noktasına uçan bayrak taşıyıcı olarak güçlü finansal yapımız ve geleceğe dönük hedeflerimiz doğrultusunda filomuzu ve çalışan sayımızı artırıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ülke ekonomisinin büyümesine ciddi katkılar sağlayan bayrak taşıyıcımız, dünyanın ikinci büyük havayolu olma gayretiyle çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

Bu doğrultuda açılan yetiştirilmek üzere ikinci pilot alımı ilanına başvurular ve diğer açık pozisyonlara ilgili internet sitesi üzerinden başvuru yapılabiliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.