Denizli'de orman yangını

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.08.2023 - 15:35, Güncelleme: 15.08.2023 - 15:35
 

Denizli'de orman yangını

Denizli'de orman yangını
Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'de, Bademli Mahallesi'ndeki ormanda çıkan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Acıpayam ilçesi Bademli Mahallesi yakınlarındaki ormanda saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla, bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına havadan 4 helikopter ve 3 uçakla müdahale ediliyor. Karadan da görevliler yangını kontrol altına almaya çalışıyor . (DHA) FOTOĞRAFLI
Denizli'de orman yangını

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'de, Bademli Mahallesi'ndeki ormanda çıkan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Acıpayam ilçesi Bademli Mahallesi yakınlarındaki ormanda saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla, bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına havadan 4 helikopter ve 3 uçakla müdahale ediliyor. Karadan da görevliler yangını kontrol altına almaya çalışıyor . (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.