Beşiktaş, Rashica’yı İstanbul’a getirdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.08.2023 - 08:52, Güncelleme: 16.08.2023 - 08:52
 

Beşiktaş, Rashica’yı İstanbul’a getirdi

Beşiktaş, Rashica’yı İstanbul’a getirdi
ALİ DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)- Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Milot Rashica, İstanbul’a geldi. Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray’da forma giyen Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, İngiltere’nin Norwich şehrinden kalkan özel uçakla İstanbul’a geldi. Rashica’yı taşıyan uçak gece 02.30 sıralarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne indi. Rashica’yı havalimanında Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ve yönetim kurulu üyeleri ve az sayıda Beşiktaş taraftarı karşıladı. Kosovalı oyuncu, havalimanına kendisini karşılaşmaya gelen Beşiktaş taraftarlarına üçlü çektirdi. Rashica, "Burada olduğum için mutlu ve heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.  Rashica’nın yarın sağlık kontrollerinden geçmesi, ardından da kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Rashica’nın havalimanından çıkışı - Detaylar  
Beşiktaş, Rashica’yı İstanbul’a getirdi

ALİ DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)- Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Milot Rashica, İstanbul’a geldi.
Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray’da forma giyen Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, İngiltere’nin Norwich şehrinden kalkan özel uçakla İstanbul’a geldi. Rashica’yı taşıyan uçak gece 02.30 sıralarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne indi. Rashica’yı havalimanında Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ve yönetim kurulu üyeleri ve az sayıda Beşiktaş taraftarı karşıladı.
Kosovalı oyuncu, havalimanına kendisini karşılaşmaya gelen Beşiktaş taraftarlarına üçlü çektirdi. Rashica, "Burada olduğum için mutlu ve heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. 
Rashica’nın yarın sağlık kontrollerinden geçmesi, ardından da kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Rashica’nın havalimanından çıkışı
- Detaylar
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.