Ekonominin kalbi TOBB’da attı

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.08.2023 - 10:00, Güncelleme: 17.08.2023 - 10:05
 

Ekonominin kalbi TOBB’da attı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlar ile oda ve borsa başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Ekonomi Şurası’na katıldı.
TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve oda-borsa başkanlarının yanı sıra; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada,"İş dünyası olarak her şeyden önce öngörülebilirlik istiyor, geleceğe dair yol haritası bekliyoruz. Biz, koşmaya, çalışmaya, üretmeye hazırız. Allah'ın izniyle tüm sıkıntıları aşacak, yola devam edeceğiz. Ülkemizi daha güçlü, daha zengin, daha müreffeh yapmak için üretmeyi, emek vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ankara’da Bucak iş dünyası adına bölgenin ve kentin sorunlarını gündeme getirdi. Ekonomi Şurası sonrası Konuşan Başkan Meçikoğlu; "Üyelerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Ekonomi Şurası’nda şehrimizin ve iş dünyamızın öncelikli taleplerini, üyelerden gelen sorun ve önerileri Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz ve Bakanlarımıza ilettik. Ekonomi Şurası’nın Ülkemiz ve bölgemiz iş dünyası adına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlar ile oda ve borsa başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Ekonomi Şurası’na katıldı.

TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve oda-borsa başkanlarının yanı sıra; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada,"İş dünyası olarak her şeyden önce öngörülebilirlik istiyor, geleceğe dair yol haritası bekliyoruz. Biz, koşmaya, çalışmaya, üretmeye hazırız. Allah'ın izniyle tüm sıkıntıları aşacak, yola devam edeceğiz. Ülkemizi daha güçlü, daha zengin, daha müreffeh yapmak için üretmeyi, emek vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ankara’da Bucak iş dünyası adına bölgenin ve kentin sorunlarını gündeme getirdi. Ekonomi Şurası sonrası Konuşan Başkan Meçikoğlu; "Üyelerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Ekonomi Şurası’nda şehrimizin ve iş dünyamızın öncelikli taleplerini, üyelerden gelen sorun ve önerileri Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz ve Bakanlarımıza ilettik. Ekonomi Şurası’nın Ülkemiz ve bölgemiz iş dünyası adına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.