Konyaaltı Sahili'nde kürek sörfü keyfi 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.08.2023 - 16:56, Güncelleme: 20.08.2023 - 16:56
 

Konyaaltı Sahili'nde kürek sörfü keyfi 

Konyaaltı Sahili'nde kürek sörfü keyfi 
  ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, farklı spor etkinlikleriyle Antalyalıları spora teşvik ediyor. Büyükşehir Belediyesi son yılların popüler sporu olan SUP boarding etkinliği ile sporseverlere Akdeniz'in masmavi sularında kürek sörfü keyfi yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 'Spor Antalya' etkinliği ile Antalyalılar farklı spor dalları iledolu dolu bir hafta sonu yaşıyor. Aktivitelerde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yoga etkinliği düzenlendi. Uzman eğitmenler eşliğinde yogaya katılan vatandaşlara temel yoga hareketleri gösterildi. 1 saat süren etkinlikte sporseverler yoga ile stres attı.  KÜREK SÖRFÜ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ Daha sonra son yılların popüler sporu olan SUP boarding etkinliği yapıldı. İlk olarak karada kürek sörfü konusunda eğitim verildi. Dengede durma, kürek çekme gibi konularda bilgilendirilen vatandaşlar daha sonra eğitmenler eşliğinde denize indi. Akdeniz'in masmavi sularında kürek sörfü yapan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Konyaaltı Sahili'nde denize giren vatandaşlar da ilgiyle kürek sörfü yapan Antalyalıları izledi. Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla ücretsiz gerçekleştirdiği etkinlik yoğun ilgi gördü. Kürek sörfüne katılan sporseverler büyük keyif aldı.  'Spor Antalya' aktiviteleri kapsamında voleybol, basketbol, okçuluk, ayak tenisi ve zumba gibi birçok etkinlik yer aldı. FOTOĞRAFLI
Konyaaltı Sahili'nde kürek sörfü keyfi 

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, farklı spor etkinlikleriyle Antalyalıları spora teşvik ediyor. Büyükşehir Belediyesi son yılların popüler sporu olan SUP boarding etkinliği ile sporseverlere Akdeniz'in masmavi sularında kürek sörfü keyfi yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 'Spor Antalya' etkinliği ile Antalyalılar farklı spor dalları iledolu dolu bir hafta sonu yaşıyor. Aktivitelerde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yoga etkinliği düzenlendi. Uzman eğitmenler eşliğinde yogaya katılan vatandaşlara temel yoga hareketleri gösterildi. 1 saat süren etkinlikte sporseverler yoga ile stres attı. 
KÜREK SÖRFÜ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Daha sonra son yılların popüler sporu olan SUP boarding etkinliği yapıldı. İlk olarak karada kürek sörfü konusunda eğitim verildi. Dengede durma, kürek çekme gibi konularda bilgilendirilen vatandaşlar daha sonra eğitmenler eşliğinde denize indi. Akdeniz'in masmavi sularında kürek sörfü yapan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Konyaaltı Sahili'nde denize giren vatandaşlar da ilgiyle kürek sörfü yapan Antalyalıları izledi. Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla ücretsiz gerçekleştirdiği etkinlik yoğun ilgi gördü. Kürek sörfüne katılan sporseverler büyük keyif aldı. 
'Spor Antalya' aktiviteleri kapsamında voleybol, basketbol, okçuluk, ayak tenisi ve zumba gibi birçok etkinlik yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.