VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, KURUM ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.08.2023 - 09:05, Güncelleme: 22.08.2023 - 09:05
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, KURUM ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, İlimizi en hızlı şekilde tanımak adına gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Öksüz, kurumlar tarafından yürütülen hizmetler, devam eden çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı.   Gün içerisinde gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile başlayan Vali Öksüz, İl Müdür V. Mukaddes Kılınç'tan yürütülen hizmetler, proje ve çalışmalar hakkında kapsamlı brifing aldı.   Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarımızın görev alanı ve üstlendikleri misyon itibariyle önemli aynı zamanda sorumluluğu olan bir hizmeti yerine getirdiklerini belirten  Vali, isteğimiz sunulan hizmetlerin en etkin, en güzel şekilde, daima hoşgörü ve güler yüz ile vatandaşlarımıza sunulmasıdır dedi.   Vali Öksüz ziyaretlerinin devamında İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyarete ederek, göçmenlerle ilgili  yürütülen hizmetlerle hakkında İl Müdürü Hasan Kahraman'dan bilgi aldı.    Kurum ziyaretlerinin son bölümünde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Öksüz, Özel Çevre Koruma alanları başta olmak üzere, kentsel dönüşüm işlemleri, çevre denetimleri, milli emlak işlemleri, TOKİ yatırımları, işlemleri yürütülen kurum inşaatlarının son durumu ve yürütülen hizmetlerle ilgili İl Müdürü Ali Zeren'den kapsamlı brifing aldı.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, İlimizi en hızlı şekilde tanımak adına gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Öksüz, kurumlar tarafından yürütülen hizmetler, devam eden çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı.

 

Gün içerisinde gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile başlayan Vali Öksüz, İl Müdür V. Mukaddes Kılınç'tan yürütülen hizmetler, proje ve çalışmalar hakkında kapsamlı brifing aldı.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarımızın görev alanı ve üstlendikleri misyon itibariyle önemli aynı zamanda sorumluluğu olan bir hizmeti yerine getirdiklerini belirten  Vali, isteğimiz sunulan hizmetlerin en etkin, en güzel şekilde, daima hoşgörü ve güler yüz ile vatandaşlarımıza sunulmasıdır dedi.

 

Vali Öksüz ziyaretlerinin devamında İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyarete ederek, göçmenlerle ilgili  yürütülen hizmetlerle hakkında İl Müdürü Hasan Kahraman'dan bilgi aldı. 

 

Kurum ziyaretlerinin son bölümünde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Öksüz, Özel Çevre Koruma alanları başta olmak üzere, kentsel dönüşüm işlemleri, çevre denetimleri, milli emlak işlemleri, TOKİ yatırımları, işlemleri yürütülen kurum inşaatlarının son durumu ve yürütülen hizmetlerle ilgili İl Müdürü Ali Zeren'den kapsamlı brifing aldı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.