BAŞKAN ÜNAL, YAPILAN HİZMETLERİ GEZEREK YERİNDE BİLGİ VERDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.08.2023 - 15:15, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:29
 

BAŞKAN ÜNAL, YAPILAN HİZMETLERİ GEZEREK YERİNDE BİLGİ VERDİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucak belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam edem çalışmaları yerinde gezerek ve inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın,  Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Belediye meclis Üyesi Ahmet Gezmez ve Aşyegül Altınsoy ile birlikte Bucak Belediyesi İlçe Stadyumu’nda yapım çalışmaları tamamlanan 4 lü soyunma binası ve sosyal tesisleri gezerek bilgi verdi. Başkan Ünal “Kısa sürede yapımına başladığımız ilçe stadyumu tamamlanarak hemen yanına 4 takımın soyunabileceği soyunma binası ve sosyal tesisleri tamamlandı” dedi.   Belediye Başkanı Emrullah Ünal daha sonra vatandaşların yoğun istek ve talepleri üzerine karayvatlar mahallesinde eski Perşembe pazarında yapılan akıllı kent tuvaletlerini, eski Kaymakamlık parkında Belediye tarafından yapılacak olan çay bahçesini, Bucak belediyesi hizmet binasında yapımı tamamlanan ekmekli ve yaşlı merkezini, yapım çalışmaları süren kapalı Spor salonu çalışmalarını ve Yüzme Havuzu çalışmalarını yerinde inceledi.  Başkan Ünal ve beraberindekiler daha sonra içme suyu amaçlı Kiikez’de açılan yeni sondaj çalışmalarını ve Oğuzhan Ek Sanayisinde yapımı süren Motorcular ve Bisikletçiler Sitesinde incelemelerde bulundu. Onaç Mahallesinde yapımı tamamlanan Yöresel Ürünler Pazarında incelemelerde bulundular. Daha sonra yapımı süren Taziye ve Sosyal tesisler inşaatında, Tır ve kamyon garajında incelemelerde bulunduktan sonra Yunus emre Mahallesi, Yunus Emre Tepesinde kır düğün salonunda incelemelerde bulunarak bilgiler verdi.   
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucak belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam edem çalışmaları yerinde gezerek ve inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın,  Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Belediye meclis Üyesi Ahmet Gezmez ve Aşyegül Altınsoy ile birlikte Bucak Belediyesi İlçe Stadyumu’nda yapım çalışmaları tamamlanan 4 lü soyunma binası ve sosyal tesisleri gezerek bilgi verdi. Başkan Ünal “Kısa sürede yapımına başladığımız ilçe stadyumu tamamlanarak hemen yanına 4 takımın soyunabileceği soyunma binası ve sosyal tesisleri tamamlandı” dedi.  

Belediye Başkanı Emrullah Ünal daha sonra vatandaşların yoğun istek ve talepleri üzerine karayvatlar mahallesinde eski Perşembe pazarında yapılan akıllı kent tuvaletlerini, eski Kaymakamlık parkında Belediye tarafından yapılacak olan çay bahçesini, Bucak belediyesi hizmet binasında yapımı tamamlanan ekmekli ve yaşlı merkezini, yapım çalışmaları süren kapalı Spor salonu çalışmalarını ve Yüzme Havuzu çalışmalarını yerinde inceledi.  Başkan Ünal ve beraberindekiler daha sonra içme suyu amaçlı Kiikez’de açılan yeni sondaj çalışmalarını ve Oğuzhan Ek Sanayisinde yapımı süren Motorcular ve Bisikletçiler Sitesinde incelemelerde bulundu. Onaç Mahallesinde yapımı tamamlanan Yöresel Ürünler Pazarında incelemelerde bulundular. Daha sonra yapımı süren Taziye ve Sosyal tesisler inşaatında, Tır ve kamyon garajında incelemelerde bulunduktan sonra Yunus emre Mahallesi, Yunus Emre Tepesinde kır düğün salonunda incelemelerde bulunarak bilgiler verdi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.