Boşanmak isteyen eşini tüfekle ağır yaraladı, kayınpederini öldürüp kaçtı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.08.2023 - 08:09, Güncelleme: 23.08.2023 - 08:09
 

Boşanmak isteyen eşini tüfekle ağır yaraladı, kayınpederini öldürüp kaçtı

Boşanmak isteyen eşini tüfekle ağır yaraladı, kayınpederini öldürüp kaçtı
Samim SELÇUK/ ALTINÖZÜ (Hatay), (DHA)- HATAY'ın Altınözü ilçesinde Hüseyin Bayraktar (33), kendisinden boşanmak isteyen eşi Rakkuş Bayraktar'ı (25) pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı, aynı silahla kayınpederi İyed Bayraktar'ı (58) öldürdü. Şüpheli, olay yerinden kaçtı.  Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kıyıgören Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Rakkuş Bayraktar, eşi Hüseyin Bayraktar’dan ayrılmak istediği için babasının evine gitti. Bir süre sonra Hüseyin Bayraktar da yanına pompalı tüfek alarak kayınpederinin evine gidip eşiyle konuşmak istedi. Burada Hüseyin ve Rakkuş Bayraktar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında yanındaki pompalı tüfekle eşine ve kayınpederi İyed Bayraktar'a ateş açan Hüseyin Bayraktar, daha sonra evden ayrılarak kayıplara karıştı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan baba ve kızı kanlar içerisinde kalırken, silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İyed Bayraktar'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, kızı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Boşanmak isteyen eşini tüfekle ağır yaraladı, kayınpederini öldürüp kaçtı

Samim SELÇUK/ ALTINÖZÜ (Hatay), (DHA)- HATAY'ın Altınözü ilçesinde Hüseyin Bayraktar (33), kendisinden boşanmak isteyen eşi Rakkuş Bayraktar'ı (25) pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı, aynı silahla kayınpederi İyed Bayraktar'ı (58) öldürdü. Şüpheli, olay yerinden kaçtı. 
Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kıyıgören Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Rakkuş Bayraktar, eşi Hüseyin Bayraktar’dan ayrılmak istediği için babasının evine gitti. Bir süre sonra Hüseyin Bayraktar da yanına pompalı tüfek alarak kayınpederinin evine gidip eşiyle konuşmak istedi. Burada Hüseyin ve Rakkuş Bayraktar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında yanındaki pompalı tüfekle eşine ve kayınpederi İyed Bayraktar'a ateş açan Hüseyin Bayraktar, daha sonra evden ayrılarak kayıplara karıştı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan baba ve kızı kanlar içerisinde kalırken, silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İyed Bayraktar'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, kızı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.