Otomobilin ön koltuğunda oturan 3 yaşındaki Dolunay, kazada yaşamını yitirdi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.08.2023 - 08:10, Güncelleme: 23.08.2023 - 08:10
 

Otomobilin ön koltuğunda oturan 3 yaşındaki Dolunay, kazada yaşamını yitirdi

Otomobilin ön koltuğunda oturan 3 yaşındaki Dolunay, kazada yaşamını yitirdi
Uğurcan KARAOĞLU/ LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde, sürücüsünün yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı otomobilin köprünün demir korkuluğuna çarptığı kazada, aracın ön koltuğunda annesinin kucağında bulunan 3 yaşındaki Dolunay Bozkurt, hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun anne ile babası ise kazadan yara almadı.  Kaza, saat 19.00 sıralarında Lüleburgaz’ın Turgutbey köyü girişinde bulunan dere üzerindeki köprüde meydana geldi. Mehmet Bozkurt’un kullandığı 31 EN 068 plakalı otomobil, iddiaya göre, yola çıkan bir köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, köprünün demir korkuluklarına çarptı. Kazada, ön koltukta annesi Nevin Bozkurt’un kucağında bulunan Dolunay Bozkurt, ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük Dolunay, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazadan yara almadan kurtulan baba Mehmet Bozkurt ile anne Nevin Bozkurt, büyük üzüntü yaşadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otomobilin ön koltuğunda oturan 3 yaşındaki Dolunay, kazada yaşamını yitirdi

Uğurcan KARAOĞLU/ LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde, sürücüsünün yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı otomobilin köprünün demir korkuluğuna çarptığı kazada, aracın ön koltuğunda annesinin kucağında bulunan 3 yaşındaki Dolunay Bozkurt, hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun anne ile babası ise kazadan yara almadı. 
Kaza, saat 19.00 sıralarında Lüleburgaz’ın Turgutbey köyü girişinde bulunan dere üzerindeki köprüde meydana geldi. Mehmet Bozkurt’un kullandığı 31 EN 068 plakalı otomobil, iddiaya göre, yola çıkan bir köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, köprünün demir korkuluklarına çarptı. Kazada, ön koltukta annesi Nevin Bozkurt’un kucağında bulunan Dolunay Bozkurt, ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük Dolunay, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kazadan yara almadan kurtulan baba Mehmet Bozkurt ile anne Nevin Bozkurt, büyük üzüntü yaşadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.