Rektör Dalgar Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Sağlık Hizmetleri MYO’yu Ziyaret Etti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.08.2023 - 14:14, Güncelleme: 24.08.2023 - 14:14
 

Rektör Dalgar Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Sağlık Hizmetleri MYO’yu Ziyaret Etti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, eğitim-öğretim dönemi öncesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Burdur Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.
Hasta kabulü devam eden MAKÜ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ve Burdur Sağlık Hizmetleri MYO’yu ziyaret eden Rektör Dalgar’a Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Alp Sağlam ile Burdur Sağlık Hizmetleri  MYO Müdürü Doç. Dr. Mümin Polat eşlik etti. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları ile bir araya gelen Rektör Dalgar, işini sevmenin ve sahiplenmenin önemine değinerek “Uzun yıllar çalışacağınız bu çatıyı sahiplenmenizi ve gelen hasta ve hasta yakınlarına ilginizin Üniversitemize yakışır olmasını talep ediyorum. Öğrencilerimiz geldiğinde tüm eksikliklerimiz bitmiş olacak. Kuruluş süreçleri zordur. Sizlere bu süreçte özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada bir takım oyunu sergileniyor. Burada çalışan herkes akademik, idari, temizlik personeli hepiniz çok kıymetli ve değerlisiniz. Buraya çok ciddi bir yatırım yapıldı. Ortada Burdur ve Üniversitemize değer katan büyük bir eser var. Bu sistem içinde yer alan herkesin, devlete hizmetini eksiksiz yapacağını umuyorum. Halka hizmet veren bir birim olduğu için, fakülte ve hastanemizin diğer akademik birimlere göre ekstra hassasiyet göstermesi gerekiyor. Hepinize yapmış ve yapacak olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Rektör Dalgar daha sonra MAKÜ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Burdur Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu gezerek eğitim dönemi başlamadan önce iyileştirmelere dair incelemelerde bulundu.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, eğitim-öğretim dönemi öncesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Burdur Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Hasta kabulü devam eden MAKÜ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ve Burdur Sağlık Hizmetleri MYO’yu ziyaret eden Rektör Dalgar’a Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Alp Sağlam ile Burdur Sağlık Hizmetleri  MYO Müdürü Doç. Dr. Mümin Polat eşlik etti.

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları ile bir araya gelen Rektör Dalgar, işini sevmenin ve sahiplenmenin önemine değinerek “Uzun yıllar çalışacağınız bu çatıyı sahiplenmenizi ve gelen hasta ve hasta yakınlarına ilginizin Üniversitemize yakışır olmasını talep ediyorum. Öğrencilerimiz geldiğinde tüm eksikliklerimiz bitmiş olacak. Kuruluş süreçleri zordur. Sizlere bu süreçte özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada bir takım oyunu sergileniyor. Burada çalışan herkes akademik, idari, temizlik personeli hepiniz çok kıymetli ve değerlisiniz. Buraya çok ciddi bir yatırım yapıldı. Ortada Burdur ve Üniversitemize değer katan büyük bir eser var. Bu sistem içinde yer alan herkesin, devlete hizmetini eksiksiz yapacağını umuyorum. Halka hizmet veren bir birim olduğu için, fakülte ve hastanemizin diğer akademik birimlere göre ekstra hassasiyet göstermesi gerekiyor. Hepinize yapmış ve yapacak olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Dalgar daha sonra MAKÜ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Burdur Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu gezerek eğitim dönemi başlamadan önce iyileştirmelere dair incelemelerde bulundu.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.