Gaziantep’te kamyonla hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.08.2023 - 08:10, Güncelleme: 25.08.2023 - 08:10
 

Gaziantep’te kamyonla hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep’te kamyonla hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, hafif ticari araçla kamyonun çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Gaziantep çevre yolunun İbrahimli mevkisinde meydana geldi. Aynı yöne giden Mustafa Yoldaş (34) yönetimindeki 34FBY426 plakalı hafif ticari araç ile Hasan Çevik (39) yönetimindeki çimento taşıyan 27 AKT 905 plakalı kamyon çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde boş araziye devrilen kamyonun şoförü Hasan Çevik’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Mustafa Yoldaş ile ismi öğrenilemeyen 2 kişi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.   Hasan Çevik’in cenazesi de otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi. FOTOĞRAFLI
Gaziantep’te kamyonla hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, hafif ticari araçla kamyonun çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Gaziantep çevre yolunun İbrahimli mevkisinde meydana geldi. Aynı yöne giden Mustafa Yoldaş (34) yönetimindeki 34FBY426 plakalı hafif ticari araç ile Hasan Çevik (39) yönetimindeki çimento taşıyan 27 AKT 905 plakalı kamyon çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde boş araziye devrilen kamyonun şoförü Hasan Çevik’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Mustafa Yoldaş ile ismi öğrenilemeyen 2 kişi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.  
Hasan Çevik’in cenazesi de otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.