Başkan Böcek Moskova'da

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.08.2023 - 15:49, Güncelleme: 25.08.2023 - 15:49
 

Başkan Böcek Moskova'da

Başkan Böcek Moskova'da
  ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova'da Uluslararası Ulaşım Zirvesi'ne katıldı. Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'ı da ziyaret eden Başkan Böcek, "Antalya'mızı en iyi şekilde temsil ederek şehrimizi geleceğin teknolojisiyle buluşturmak adına adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi.  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile beraber Moskova'ya gitti. Başkan Böcek, Moskova'da düzenlenen Uluslararası Ulaşım Zirvesi'ne katılarak ulaşımla ilgili projeleri ve fikirleri paylaştı.  Başkan Böcek ulaşım zirvesinin ardından Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'ı ziyaret ederek, Türkiye'nin ve Antalya'nın uluslararası ilişkilerini konuştu. Böcek, Antalya'yı en iyi şekilde temsil ederek kenti geleceğin teknolojisiyle buluşturmak adına adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Başkan Böcek Moskova'da

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova'da Uluslararası Ulaşım Zirvesi'ne katıldı. Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'ı da ziyaret eden Başkan Böcek, "Antalya'mızı en iyi şekilde temsil ederek şehrimizi geleceğin teknolojisiyle buluşturmak adına adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile beraber Moskova'ya gitti. Başkan Böcek, Moskova'da düzenlenen Uluslararası Ulaşım Zirvesi'ne katılarak ulaşımla ilgili projeleri ve fikirleri paylaştı. 
Başkan Böcek ulaşım zirvesinin ardından Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'ı ziyaret ederek, Türkiye'nin ve Antalya'nın uluslararası ilişkilerini konuştu. Böcek, Antalya'yı en iyi şekilde temsil ederek kenti geleceğin teknolojisiyle buluşturmak adına adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.(DHA)

FOTOĞRAFLI


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.