Bucak’ta iki otomobil çarpıştı 4 kişi yaralandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.08.2023 - 17:46, Güncelleme: 25.08.2023 - 17:46
 

Bucak’ta iki otomobil çarpıştı 4 kişi yaralandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde iki otomobil çarpıştı kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza bu gün saat 17:00 sıralarında Bucak ilçesinde Alparslan Türkeş Bulvarında meydana geldi. Antalya – Burdur karayolunda onarım çalışmaları dolayısı ile tek şeritten verilen yolda 07 ALU 473 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 15 AL 657 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara kaza yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılar Bucak Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde iki otomobil çarpıştı kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza bu gün saat 17:00 sıralarında Bucak ilçesinde Alparslan Türkeş Bulvarında meydana geldi. Antalya – Burdur karayolunda onarım çalışmaları dolayısı ile tek şeritten verilen yolda 07 ALU 473 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 15 AL 657 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara kaza yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılar Bucak Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.