Bucak’ta trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Asayiş 27.08.2023 - 11:58, Güncelleme: 27.08.2023 - 11:58
 

Bucak’ta trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
Kaza bu gece saat 04:30 sıralarında Antalya – Burdur karayolu Karapınar köyü yakınlarında meydana geldi. Burdur’dan Antalya istikametine giden Yıldıray S idaresindeki 43 ACV 172 plakalı otomobil ile aynı şeritten ters yönden gelen Hilmi S. Kullandığı 07 AVK 599 plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 43 ACV 172 plakalı otomobilde bulunan sürücü Yıldıray S ve 07 AVK 599 plakalı otomobil sürücüsü Hilmi S. Aynı otomobilde İsmail E ve İsmail A yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralılar Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken kazada ağır yaralanan İsmail Ataş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Kaza bu gece saat 04:30 sıralarında Antalya – Burdur karayolu Karapınar köyü yakınlarında meydana geldi. Burdur’dan Antalya istikametine giden Yıldıray S idaresindeki 43 ACV 172 plakalı otomobil ile aynı şeritten ters yönden gelen Hilmi S. Kullandığı 07 AVK 599 plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 43 ACV 172 plakalı otomobilde bulunan sürücü Yıldıray S ve 07 AVK 599 plakalı otomobil sürücüsü Hilmi S. Aynı otomobilde İsmail E ve İsmail A yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaralılar Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken kazada ağır yaralanan İsmail Ataş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.