Psikolojik sorunları iddiasıyla hastaneye sevk edilen İlayda, ambulanstan atlayıp öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.08.2023 - 19:51, Güncelleme: 27.08.2023 - 19:51
 

Psikolojik sorunları iddiasıyla hastaneye sevk edilen İlayda, ambulanstan atlayıp öldü

Psikolojik sorunları iddiasıyla hastaneye sevk edilen İlayda, ambulanstan atlayıp öldü
Dinçer AKBİR- Nabi YAZICI/ KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ'nin Körfez ilçesi TEM yolu geçişinde; psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 15 yaşındaki İlayda Turhan, hastaneye nakledilirken seyir halindeki ambulanstan atlayarak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde TEM yolu Körfez ilçesi Hereke mevkindeki Hereke Koyu Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ailevi sorunları nedeniyle Sakarya'da yetiştirme yurdunda kalan ve psikolojik sorunlar yaşayan İlayda Turhan, bir klinikte tedavi görmesi amacıyla ambulans ile İstanbul'a götürüldü. Kliniğin genç kızı kabul etmemesi üzerine Turhan, 54 AH 950 plakalı ambulans ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıktı. Ambulans Hereke Koyu Viyadüğü üzerinden geçtiği sırada bir anda sedyeden kalkan Turhan, seyir halindeki ambulansın arka kapısını açarak kendini yola attı.  Genç kızın yanındaki yurt görevlisinin bağırması üzerine ambulans sürücüsü aracı durdururken, olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlilerinin kontrollerinde, Turhan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yeri inceleme çalışmasının ardından Turhan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olay nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde 1 şerit trafiğe kapatılırken, araç geçişleri kontrollü olarak sağlandı. Cenazenin yoldan kaldırılması ve incelemelerin ardından kapalı şerit trafiğe açıldı. Oayla ilgili soruşturma başlatılırken, yurt görevlisi ve 2 sağlık personeli ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Psikolojik sorunları iddiasıyla hastaneye sevk edilen İlayda, ambulanstan atlayıp öldü

Dinçer AKBİR- Nabi YAZICI/ KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ'nin Körfez ilçesi TEM yolu geçişinde; psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 15 yaşındaki İlayda Turhan, hastaneye nakledilirken seyir halindeki ambulanstan atlayarak hayatını kaybetti.
Olay, akşam saatlerinde TEM yolu Körfez ilçesi Hereke mevkindeki Hereke Koyu Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ailevi sorunları nedeniyle Sakarya'da yetiştirme yurdunda kalan ve psikolojik sorunlar yaşayan İlayda Turhan, bir klinikte tedavi görmesi amacıyla ambulans ile İstanbul'a götürüldü. Kliniğin genç kızı kabul etmemesi üzerine Turhan, 54 AH 950 plakalı ambulans ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıktı. Ambulans Hereke Koyu Viyadüğü üzerinden geçtiği sırada bir anda sedyeden kalkan Turhan, seyir halindeki ambulansın arka kapısını açarak kendini yola attı. 
Genç kızın yanındaki yurt görevlisinin bağırması üzerine ambulans sürücüsü aracı durdururken, olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlilerinin kontrollerinde, Turhan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yeri inceleme çalışmasının ardından Turhan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olay nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde 1 şerit trafiğe kapatılırken, araç geçişleri kontrollü olarak sağlandı. Cenazenin yoldan kaldırılması ve incelemelerin ardından kapalı şerit trafiğe açıldı. Oayla ilgili soruşturma başlatılırken, yurt görevlisi ve 2 sağlık personeli ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.