Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.08.2023 - 09:57, Güncelleme: 29.08.2023 - 09:57
 

Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem (2)

Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem (2)
BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ BİR DURUM YOK İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'nın Kulu ilçesi merkezli 4.8'lik depreme ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Konya ili Kulu ilçesinde saat 07.58'de 4.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise "Memleketim Konya Kulu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, ekiplerimize herhangi bir olumsuz çağrı bildirilmemiştir. Konyalı hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kulandı. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada Kulu merkezli depremin, Ankara'da da hissedildiği belirtilerek şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bilgisi ulaşmadığı kaydedildi. (DHA) ANKARA, (DHA)
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem (2)

BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ BİR DURUM YOK
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'nın Kulu ilçesi merkezli 4.8'lik depreme ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Konya ili Kulu ilçesinde saat 07.58'de 4.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise "Memleketim Konya Kulu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, ekiplerimize herhangi bir olumsuz çağrı bildirilmemiştir. Konyalı hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kulandı.
Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada Kulu merkezli depremin, Ankara'da da hissedildiği belirtilerek şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bilgisi ulaşmadığı kaydedildi. (DHA)
ANKARA, (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.