BUCAK BELEDİYESİ 32. GELENEKSEL KEŞKEK DÖVME VE SÜNNET ŞÖLENİ 30 AĞUSTOS’TA

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.08.2023 - 10:39, Güncelleme: 29.08.2023 - 10:39
 

BUCAK BELEDİYESİ 32. GELENEKSEL KEŞKEK DÖVME VE SÜNNET ŞÖLENİ 30 AĞUSTOS’TA

Bucak Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Keşkek Dövme ve Sünnet Şöleninin 32. si 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilecek.
Şölen hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde geleneksel olarak düzenlediğimiz Keşkek Dövme ve Sünnet Şölenimizin 32.sini bu yıl 30 Ağustos tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Bu yıl 45 çocuğumuzun sünnetini Temmuz ayı içerisinde Bucak Devlet Hastanesinde gerçekleştirmiştik. Çocuklarımızın sünnetini gerçekleştiren Bucak Devlet Hastanesi yönetimine, doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm hastane personellerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdide çocuklarımız için Sünnet şöleni düzenliyoruz. Şölenimiz 30 Ağustos Çarşamba günü saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanında toplanma ile başlayacak. Saat 18:30’da Geleneksel Koca Kavak Keşkek Dövme Merasimini gerçekleştireceğiz. Saat 19:00’da Sünnet çocuklarımızı konvoy eşliğinde şehir turu attırdıktan sonra 19:30’da Cumhuriyet meydanında vatandaşlarımıza keşkek ikramımız olacak ve akabinde de yine bu meydanda çocuklarımız için eğlence düzenleyeceğiz. Akşam 21.00’de de TRT halk müziği sanatçılarımızın katılımlarıyla Zafer konserimiz olacak. 32. Geleneksel Keşkek Dövme ve Sünnet Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
Bucak Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Keşkek Dövme ve Sünnet Şöleninin 32. si 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilecek.

Şölen hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde geleneksel olarak düzenlediğimiz Keşkek Dövme ve Sünnet Şölenimizin 32.sini bu yıl 30 Ağustos tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Bu yıl 45 çocuğumuzun sünnetini Temmuz ayı içerisinde Bucak Devlet Hastanesinde gerçekleştirmiştik. Çocuklarımızın sünnetini gerçekleştiren Bucak Devlet Hastanesi yönetimine, doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm hastane personellerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdide çocuklarımız için Sünnet şöleni düzenliyoruz.

Şölenimiz 30 Ağustos Çarşamba günü saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanında toplanma ile başlayacak. Saat 18:30’da Geleneksel Koca Kavak Keşkek Dövme Merasimini gerçekleştireceğiz. Saat 19:00’da Sünnet çocuklarımızı konvoy eşliğinde şehir turu attırdıktan sonra 19:30’da Cumhuriyet meydanında vatandaşlarımıza keşkek ikramımız olacak ve akabinde de yine bu meydanda çocuklarımız için eğlence düzenleyeceğiz. Akşam 21.00’de de TRT halk müziği sanatçılarımızın katılımlarıyla Zafer konserimiz olacak. 32. Geleneksel Keşkek Dövme ve Sünnet Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.