Kılıçdaroğlu: CHP belediyelerinde asgari ücret 4 bin 500 lira olacak

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.12.2021 - 22:44, Güncelleme: 16.12.2021 - 22:44
 

Kılıçdaroğlu: CHP belediyelerinde asgari ücret 4 bin 500 lira olacak

Kılıçdaroğlu: CHP belediyelerinde asgari ücret 4 bin 500 lira olacak
Caner ÜNVER/ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP belediyelerinde, yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video yayımlayarak gündeme ilişkin açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, TÜİK'in rakamlar üzerinde oynama yaptığını belirterek, "TÜİK, rakamlarla oynuyor ya bu geçmişte Yunanistan'da da yaşandı. Avaneler gitsin bir baksınlar, bu rakamlarla oynayanların sonu nice oldu. Ey avaneler, ey şüreka, açlığı algı ile yönetemezsiniz. Karnı aç insanları algı ile doyuramazsınız. Bu intihar yolculuğunda bu trenden en yakın zamanda inin. Benden size tavsiye, aklı başında herkes inmeye başladı, siz de inin" diye konuştu. 'GELİYOR, GELMEKTE OLAN' Kurmaylarıyla birlikte bu gece yoğun bir çalışma yaparak kararlar aldıklarını belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "CHP belediyelerinde yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca belediyelerimizle bu hafta sonu Kayseri'de buluşup 'Kara Kış Fonu'nu konuşacağız. Biz kuracağız, müsterih olun. Allah'ın izniyle kurtulacağız bunlardan. Geliyor, gelmekte olan." FOTOĞRAFLI
Kılıçdaroğlu: CHP belediyelerinde asgari ücret 4 bin 500 lira olacak

Caner ÜNVER/ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP belediyelerinde, yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video yayımlayarak gündeme ilişkin açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, TÜİK'in rakamlar üzerinde oynama yaptığını belirterek, "TÜİK, rakamlarla oynuyor ya bu geçmişte Yunanistan'da da yaşandı. Avaneler gitsin bir baksınlar, bu rakamlarla oynayanların sonu nice oldu. Ey avaneler, ey şüreka, açlığı algı ile yönetemezsiniz. Karnı aç insanları algı ile doyuramazsınız. Bu intihar yolculuğunda bu trenden en yakın zamanda inin. Benden size tavsiye, aklı başında herkes inmeye başladı, siz de inin" diye konuştu.
'GELİYOR, GELMEKTE OLAN'
Kurmaylarıyla birlikte bu gece yoğun bir çalışma yaparak kararlar aldıklarını belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"CHP belediyelerinde yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca belediyelerimizle bu hafta sonu Kayseri'de buluşup 'Kara Kış Fonu'nu konuşacağız. Biz kuracağız, müsterih olun. Allah'ın izniyle kurtulacağız bunlardan. Geliyor, gelmekte olan."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.