Bucak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramında Coşkulu Kutlama

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.08.2023 - 10:29, Güncelleme: 31.08.2023 - 08:45
 

Bucak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramında Coşkulu Kutlama

Bucak ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine vurgu yapmak amacıyla bir çelenk koyma programı düzenlendi. Program, ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Kaymakam Erol Tanrıkulu ve belediye Başkanı Emrullah Ünal çelenk koydu. Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Bucak İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdür Vekili Zülfü Gülgen, AK Parti Bucak ilçe başkanı Osman Taşkın, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Mehmet Küley, CHP Bucak Gençlik Kolları Başkanı Hülya Gümüş, MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Niyazi Bülbül, Bucak Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Şevki Pala, STK'lar, okul müdürleri Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşku ve gururunu yaşamak üzere ilçe meydanında düzenlenen çelenk koyma töreni sonrasında J. Teğmen Alperen Çatlı günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. İlçe protokolünün yanı sıra vatandaşların da katıldığı törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anıldı. Burdur'un Bucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine vurgu yapmak üzere çelenk koyma programı düzenlendi. Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen çelenk programının ardından Kaymakam Erol Tanrıkulu, makamında protokol üyelerini kabul etti.   30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşen çelenk programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına düzenlenen çelenk programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Programın ardından Kaymakam Erol Tanrıkulu, makamında ilçedeki protokol üyelerini kabul etti.   Protokol üyeleri, çelenk programının ardından şehitlik ziyaretinde bulundular. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini bir kez daha vurgulayan protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerine çiçek bıraktılar ve dualar okudular.
Bucak ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine vurgu yapmak amacıyla bir çelenk koyma programı düzenlendi. Program, ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Kaymakam Erol Tanrıkulu ve belediye Başkanı Emrullah Ünal çelenk koydu.

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Bucak İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdür Vekili Zülfü Gülgen, AK Parti Bucak ilçe başkanı Osman Taşkın, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Mehmet Küley, CHP Bucak Gençlik Kolları Başkanı Hülya Gümüş, MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Niyazi Bülbül, Bucak Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Şevki Pala, STK'lar, okul müdürleri Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşku ve gururunu yaşamak üzere ilçe meydanında düzenlenen çelenk koyma töreni sonrasında J. Teğmen Alperen Çatlı günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. İlçe protokolünün yanı sıra vatandaşların da katıldığı törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anıldı.

Burdur'un Bucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine vurgu yapmak üzere çelenk koyma programı düzenlendi. Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen çelenk programının ardından Kaymakam Erol Tanrıkulu, makamında protokol üyelerini kabul etti.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşen çelenk programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına düzenlenen çelenk programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Programın ardından Kaymakam Erol Tanrıkulu, makamında ilçedeki protokol üyelerini kabul etti.

 

Protokol üyeleri, çelenk programının ardından şehitlik ziyaretinde bulundular. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini bir kez daha vurgulayan protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerine çiçek bıraktılar ve dualar okudular.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.